Hogy és hol találnék olyan embert, aki belemenne egy kötetlen kapcsolatba?
Pedig azt hittem a nőknek olyan könnyü ismerkedni, csak épp kicsit rendbeteszik a kinézetüket kimennek az utcára, vagy munkahelyen és máris akadnak jelentkezők.
Ami a kiégett, reményvesztett embereket illeti a társkeresőkön, amig nem ismered a szemelyt addig nem tudod mit veszitesz még akkor is ha kicsit letargikus periódusa van.Megértelek, tudom legjobb ha élőben ismerkedik az ember.Én férfiként is inkább igy szeretnék ismerkedni, akár utcán egymásra mosolyogva, akár teraszon, tánctanfolyamon stb.
"Pedig azt hittem a nőknek olyan könnyü ismerkedni, csak épp kicsit rendbeteszik a kinézetüket kimennek az utcára, vagy munkahelyen és máris akadnak jelentkezők."
Hinni lehet. De sok tényezője van ennek is. Persze ez az alappillér, aminek megvan az előnye is, hátránya is. Attól függ, hogy milyen szándék vezérel.
"Ami a kiégett, reményvesztett embereket illeti a társkeresőkön, amig nem ismered a szemelyt addig nem tudod mit veszitesz még akkor is ha kicsit letargikus periódusa van.Megértelek, tudom legjobb ha élőben ismerkedik az ember.Én férfiként is inkább igy szeretnék ismerkedni, akár utcán egymásra mosolyogva, akár teraszon, tánctanfolyamon stb."
Tudom, hogy ott is akad potenciális jelölt bőven, de eléggé rémisztő az a hatalmas képgyűjtemény az aktuálisan szabad férfiállományról. :D Egyszerűen csak a tudatalattim idegenkedik tőle. Ha az ember talál is szimpatikusat, akkor is a normák szerinti bájcsevejjel kezdődik az ismerkedés (ki vagy, mit csinálsz, milyen az idő), és még akkor is le kell róni a kötelező köröket, ha mindkét fél sokkal többre lenne képes... Szimpatikusabb, ha személytelenül, objektíven csöppenek egy társalgásba vagy éppen kulturált vitába, aztán ha tetszik egy illető hozzáállása, akkor tovább mélyítem a kapcsolatot. Csak ilyen helyzetet ritkán lehet találni. :) No de ez egyre inkább kezd arra hajazni, mint ha tartós párkapcsolatot szeretnék (amit persze egy szóval se említettem, hogy kizárnám, mint lehetőséget, csupán jelenleg kicsit nehézkesnek tűnik... de persze egy ember sok dolgot megváltoztathat). A tánctanfolyam egy férfitől érdekesen hangzik (nem akarok semmilyen sztereotípiába bocsátkozni), de mindenképp pozitív csalódás. :)
Én szeretnék egy olyan kapcsolatot ahol mind a 2-en szabadak vagyunk, de mégis ott vagyunk egymásnak!
ha dolga van, vagy dolgom van akkor nem a vita megy hogy miért nem vele vagyok meg blabla ha a haverokkal megyek el szórakozni és őt nem viszem akkor se legyen a féltékenység miatt a sírás, viszont a hűséget elvárnám, hogy míg velem van addig mást ne engedjen magához testileg közel, de ha kiszeret belőlem azt azonnal jelezze, ugyan ezt kapja vissza is!
Egy még nem említett tipp... Nézz körül az ismerőseid között. Szerintem ha nyitott szemmel jársz, biztos akad olyan, aki esetleg adta a jeleket, amiket te nem is figyeltél korábban. Velük még beszélgetésre meg programokra is könnyebb kötelezettségek nélkül találkozni az elején, nem? Vagy ha jársz edzeni, akár ott is körülnézhetsz.
Szerintem semmi gáz nincs azzal, ha ismerőssel "randizik" az ember, csak azt sem kell túlzásba vinni, mint egyesek, hogy már minden haver megvolt neki.
Amúgy sosem tudhatod, mi lesz belőle... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!