Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha én csak a nem túl helyes...

Ha én csak a nem túl helyes fiúknak tetszek, akkor én sem vagyok túl szép?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nálam konkrétan csak olyan fiúk próbálkoznak, akik nem néznek ki jól és olyan nagyon helyesek csak elvétve mosolyognak, szemeznek, próbálkozni meg nem is szoktak. 20/L
2013. okt. 17. 18:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Nincs konkrét ideál, de ha már kell mutatnom olyat, aki szerintem jól néz ki, akkor ő ilyen:

[link]

[link]

2013. okt. 17. 18:55
 22/29 anonim ***** válasza:

hmm

pozitív csalódás ez a kép! :)

Azt hittem, valami butaarcú modellt fogsz mutatni. :D

(elnézést a negatív előítéleteim miatt! :D eddig sikeresen leromboltad őket... :D)

Az ilyen pasik nem mosolyognak ok nélkül csajokra, mert általában társadalmilag nem a "páwa" kategória, (legalábbis ha az öltözködése miatt nem érzi annak magát), ezért a belső értékeidet kellene megmutatni neki(k). Ahhoz meg dumálni kell velük. :) Másképp nem foglak megismerni! :D

2013. okt. 17. 18:58
 23/29 anonim ***** válasza:
Atyaég, tiszta olyan feje van a fazonnak, mint nekem.. Egyébként szerintem ő pont nem az a tipikus jól néz ki fazon..:D
2013. okt. 17. 18:58
 24/29 A kérdező kommentje:
Pedig én azt gondoltam, hogy ő olyan tipikusan jól kinéző férfi, legalábbis nekem mindig az ilyesmi kinézetű srácok jöttek be, azért is linkeltem őt, mert ő már kiskoromban is tetszett. Amúgy a te szavaiddal élve, az ilyen páwa fiúk egyeltalán nem jöttek be sosem, én a helyes alatt nem őket értem.
2013. okt. 17. 19:02
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, ha tényleg így nézel ki, kíváncsi lennék rád.:)
2013. okt. 17. 19:03
 26/29 ASDsrác válasza:
akkor te kezdeménnyez a helyes srácokkal csajszi
2013. okt. 17. 19:04
 27/29 A kérdező kommentje:
Én ilyen téren konzervatív vagyok (meg egy kicsit bátortalan is), nem kezdeményezek, kezdeményezzen a srác, ha szeretne valamit.
2013. okt. 17. 19:06
 28/29 anonim ***** válasza:
Vagy csak válogatós vagy, és a fiúk 99%-át a nem túl helyes kategóriába sorolod.
2013. okt. 17. 19:07
 29/29 ASDsrác válasza:
amúgy én a helyes és a páwa kategória között vagyok xDDD
2013. okt. 17. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!