Ha én csak a nem túl helyes fiúknak tetszek, akkor én sem vagyok túl szép?
"én sem vagyok túl szép?"
Ez azt jelenti burkoltan, hogy szerintünk hogy nézel ki.
Szerintem egészséges párhuzamot vontál a dologból. Van összefüggés szerintem, bár a fiúk csak azokra mosolyognak, akikben van valami "több". Látszólag lehet nem vagy kirívó (nem csak a kur.ákra mosolyognak a srácok ;) ), a belső értékeidet meg honnan tudják, ha nem ismernek?
Az ismerősi körödben is megállja a helyét, hogy a helyes pasik nem "nyitnak" feléd?
22f
Talán a kevésbé helyes fiúk nyomulósabbak.
Vagy a túl helyeseknek nagy az egójuk ahhoz, hogy lépjenek.
Nem általánosítok, csak tippelek.
Amúgy meg ne add fel.
Nekem mindig is a hosszú hajú rocker/metálos pasik tetszettek, de azt hittem, esélyem sincs, nem metálos külsővel.
És láss csodát! Rengeteg rocker srác mutatott felém érdeklődést egy idő után.
Szóval, csak várj, és megoldódik. :)
19/L
Ebből azt gondolom, hogy neked más a helyes, mint másnak. :) Ergo: vagy különleges az ízlésed, vagy beteges. :P :DD
Magadról nem kérnék képet (én se raknék ki ide), de a szerinted "ideális", helyes pasikról tudnál linkelni netről?
Az segíthet megmondani, hogy mi a "bibi". :)
Picit reméltem is, hogy nem híresség lesz, mert akkor nem a teste miatt tetszik, hanem a "karaktere miatt". Akkor meg az alap definíciókat kezdtem volna "értelmezni". :D
Jah és a "bibit" nem rád értettem, hanem a kérdésedre. :D Ne izgulj, nem sajnáltalak le. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!