Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha én csak a nem túl helyes...

Ha én csak a nem túl helyes fiúknak tetszek, akkor én sem vagyok túl szép?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nálam konkrétan csak olyan fiúk próbálkoznak, akik nem néznek ki jól és olyan nagyon helyesek csak elvétve mosolyognak, szemeznek, próbálkozni meg nem is szoktak. 20/L
2013. okt. 17. 18:21
1 2 3
 11/29 NyolcOne9 ***** válasza:

"én sem vagyok túl szép?"

Ez azt jelenti burkoltan, hogy szerintünk hogy nézel ki.

2013. okt. 17. 18:30
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem, ez nálam nem azt jelenti! Az egy dolog, hogy te így értelmezted...
2013. okt. 17. 18:33
 13/29 anonim ***** válasza:

Szerintem egészséges párhuzamot vontál a dologból. Van összefüggés szerintem, bár a fiúk csak azokra mosolyognak, akikben van valami "több". Látszólag lehet nem vagy kirívó (nem csak a kur.ákra mosolyognak a srácok ;) ), a belső értékeidet meg honnan tudják, ha nem ismernek?

Az ismerősi körödben is megállja a helyét, hogy a helyes pasik nem "nyitnak" feléd?

22f

2013. okt. 17. 18:45
 14/29 A kérdező kommentje:
Az ismerősi körömben vagy egy mások által elég helyesnek tartott srác, aki mindig mondja, h szép vagyok stb., de ennyi.
2013. okt. 17. 18:47
 15/29 A kérdező kommentje:
De egyébként nincs kiterjedt ismertségi köröm, hogy olyan sok jó pasi ismerősöm legyen.
2013. okt. 17. 18:48
 16/29 anonim ***** válasza:

Talán a kevésbé helyes fiúk nyomulósabbak.

Vagy a túl helyeseknek nagy az egójuk ahhoz, hogy lépjenek.

Nem általánosítok, csak tippelek.

Amúgy meg ne add fel.

Nekem mindig is a hosszú hajú rocker/metálos pasik tetszettek, de azt hittem, esélyem sincs, nem metálos külsővel.

És láss csodát! Rengeteg rocker srác mutatott felém érdeklődést egy idő után.

Szóval, csak várj, és megoldódik. :)

19/L

2013. okt. 17. 18:49
 17/29 anonim ***** válasza:

Ebből azt gondolom, hogy neked más a helyes, mint másnak. :) Ergo: vagy különleges az ízlésed, vagy beteges. :P :DD

Magadról nem kérnék képet (én se raknék ki ide), de a szerinted "ideális", helyes pasikról tudnál linkelni netről?

Az segíthet megmondani, hogy mi a "bibi". :)

2013. okt. 17. 18:50
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem, mert el vagyok keseredve, vagy ilyesmi, csak felmerült bennem a kérdést, de azért köszi.:)
2013. okt. 17. 18:51
 19/29 A kérdező kommentje:
Keresek, de nem tudnék olyan hírességet, aki tetszik, azért vkit mepróbálok találni.:)
2013. okt. 17. 18:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Picit reméltem is, hogy nem híresség lesz, mert akkor nem a teste miatt tetszik, hanem a "karaktere miatt". Akkor meg az alap definíciókat kezdtem volna "értelmezni". :D

Jah és a "bibit" nem rád értettem, hanem a kérdésedre. :D Ne izgulj, nem sajnáltalak le. :DDD

2013. okt. 17. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!