Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olyat szoktak csinálni a...

Olyat szoktak csinálni a fiúk, hogy direkt nem írnak egy pár napig egy lánynak, hogy megnézzék, hogy vajon a lány ír-e magától?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban

Tudom, hogy már késő van és sok a troll, de normális válaszokra tartanék igényt... remélem nem túl nagy kérés?!

2013. okt. 17. 01:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En azert nem irok mert ugyis elobe talizom vele es majd ott beszelunk inkabb
2013. okt. 17. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Én gyűlölöm a taktikázást, tehát ha velem ezt csinálná egy pasi, akkor bukná az esélyt. Ha akar tőlem valamit, akkor vállalja fel nyíltan.

Volt mostanában egy ilyen eset: megkeresett egy pasi, randira hívott, jeleztem a hajlandóságot, megvolt a telefonszámcsere és azóta semmi. Pár napig vártam, hogy akkor most jelentkezik-e vagy sem, utána úgy voltam vele, hogy ha nem képes férfiként viselkedni, és legalább minimális energiát fektetni a "meghódításomba", akkor inkább nem is kell. Mert egy kapcsolatban is hasonló "jókra" számíthatnék tőle, azt meg tapasztalatból tudom, hogy az elkényelmesedett, sültgalambot váró pasiknál nincs rosszabb.

2013. okt. 17. 11:02
 13/13 anonim válasza:
Ha valaki ezt csinálná velem, tuti, hogy nem írnék rá, élvezze a várakoztatás örömeit. Kivételt képeznek az önbizalomhiányos, aranyos, nyílt pasik, de a magabiztos csődörőkkel kegyetlen vagyok. :))
2013. okt. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!