Olyat szoktak csinálni a fiúk, hogy direkt nem írnak egy pár napig egy lánynak, hogy megnézzék, hogy vajon a lány ír-e magától?
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban
Tudom, hogy már késő van és sok a troll, de normális válaszokra tartanék igényt... remélem nem túl nagy kérés?!
2013. okt. 17. 01:27
1/13 anonim válasza:
Igen, vannak akik szoktak, de nyilván nem mindenki.
2/13 anonim válasza:
Nálam legfeljebb csak olyan van, hogy nem merek írni neki :D
4/13 anonim válasza:
Igen, taktikáznak, ez egyik szegmense a csajok tesztelésének. Azért azt hozzáteszem, hogy a srácok töketlenebb fajtája csinálja ezt. Egy férfi sokkal határozottabb és nem várat napokig egy nőt, anélkül, hogy előzőleg megindokolná neki - semmilyen esetben.
5/13 ameoland válasza:
az elmúlt napokban én is csináltam. de az előzte meg,hogy elhívtam a lányt randizni..de szóljon melyik nap jó a hétvégén. majd hétfőn ír,hogy mizu.
úgyhogy nem kerestem inkább.ő írt végül.
6/13 anonim válasza:
Igen,direkt csináljuk. Én mondjuk csak akkor teszek ilyet ha a lány is rafináltkodik...
7/13 anonim válasza:
Baromság,hogy csak a töketlenek csinálják.
Például ha egy hónapig folyamatosan én írok rá a lányra,akkor nem tudhatom már nincs-e torkig velem csak nem mer elküldeni.
Ilyenkor kell kihagyni vagy utalni rá hogy írjon ő.
Ha ennyit képtelen megtenni akkor lehet mást keresni..
9/13 anonim válasza:
Igen, és ha egy lány nem ír magától, miután én többször írtam neki elsőként, nem keresem többször.
10/13 anonim válasza:
Én szoktam ilyet csinálni, remek módszer arra hogy tisztázódjon, fontos vagyok-e a csajnak vagy sem. Ha ő jelentkezik előbb, akkor tudom hogy jó úton járok. Ha nem jelentkezik, akkor fölösleges időt pazarolnom rá. Ez a módszer eddig bevált. Lényeges, hogy mindig fenn kell tartani egy kicsi bizonytalanságot a másikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!