Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megharagudhat rám ezért a lány?

Megharagudhat rám ezért a lány?

Figyelt kérdés

Többször szemezett velem,amikor jött szembe.Volt olyan hogy olvastam és azt vettem észre, rendesen figyel és még tartotta a a szemkontaktust vagy 3-4 mp-ig. Előtte nem tudom mióta figyelt.

Sajna nem találkozunk túl gyakran.Oda kéne mennem,de mit mondjak neki? Lehet nem is jövök be neki.Állandóan ezen agyalok.

Megharagudhat rám,hogy nem megyek oda? Azt gondolhatja,hogy nem érdeklem,vagy hogy egy balfék vagyok.

Adjatok tanácsot légyszi? Ez már őrület komolyan.

2013. okt. 16. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
ne habozz amint talizol vele mebj oda! veszteni nem vesztesz semmit de megpribaltad! ne akarj ugy jarni mint en, 3 x lattam 1 lanyt aki eleg rendesen kinezett engem latszott rajta de en balf sz nem mentem oda... elhataroztam h na majd legkozelebb... . azota termeszetesen soha nem lattam!
2013. okt. 16. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg ám. De ha meg oda mész, akkor azért haragudik meg, szóval sehogy se jössz ki belőle jól. Tiszta őrület szerintem is.
2013. okt. 16. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Amit a 2# mondott az hülyeség, 1#-re hallgass
2013. okt. 16. 22:31
 4/6 A kérdező kommentje:
jó de mit mondjak neki?? nem akarom leégetni magam
2013. okt. 16. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
4 Öntsd ki szíves netovábbját neki:D
2013. okt. 16. 22:42
 6/6 anonim válasza:

Dehogy haragszik!!

Látja h nem vagy beszari, veszteni nem vesztesz max megmondja h bocsi de nem....

És mit mondj? Ezt: szia, nagyon bejössz nekem és szeretnélek jobban megismerni... ennyi

Én lány vagyok, és odamentem ahoz a fiúhoz aki tetszik és most ő barátom :)))

2013. okt. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!