KisEmbaerke kérdése:
Van egy lány akibe szerelmes vagyok mit csináljak. SEGITSÉG, hogy csináljam? (12 vagyok)
Figyelt kérdés
hogy közeledjek felé SEGITSETEK2013. okt. 16. 20:39
2/10 anonim válasza:
először barátkozz vele, a többi majd csak ez után!
3/10 anonim válasza:
írj privit és ha tudok segítek :)
4/10 anonim válasza:
Ö vigyazzz mert a punci harap!!!!!!!!
5/10 anonim válasza:
van egy tuti trükköm!
lopakodj szépen a háta mögött , és mikor már ott vagy mögötte pukizz egy nagyot és menj haza legózni.
7/10 anonim válasza:
A gyerekek már az óvodában is szerelmesek, ne basztassátok már!
Kérdező: Először barátkozz össze vele, bókolj neki, szemezz vele. Aztán ha úgy érzed sínen vagy, mondd el neki amit érzel. Ezt lányként írom neked, én így szerettem bele egy fiúba. Remélem sikerrel jársz! :)
8/10 A kérdező kommentje:
kösönöm
2013. okt. 17. 07:37
9/10 anonim válasza:
Pl suliban tartsd neki az ajtót, engedd előre a menzán... Esetleg ha nem csinált házit, ajánld fel, h lemásolja a tiédet, dicsérd meg a ruháját, v a frizuráját... Számtalan lehetőség van! :-)
10/10 A kérdező kommentje:
oks de nagyon parázom
2013. okt. 18. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!