Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy szinte a...

Miért van az hogy szinte a lányok már egyáltalán nem válaszolnak a társkeresőn, és nem csak a "szépek" a többiek sem?

Figyelt kérdés
Mindíg azt hajtogatják a nők hogy nehogy ők írjanak már egy fiúnak pedig annyit ők is megtehetnének mert én már írtam annyinak aztán még csak válaszra sem méltatnak pedig csúnya se vagyok meg ilyenek vagy nem tudom mi van egyre jobban elszigeteltnek érzem magam hogy már senkinek sem kellek.

2013. okt. 17. 00:10
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Sziasztok!

Egy egyetemi projekthez szükségem van adatokra online társkereső oldalakkal kapcsolatban.

Kérlek, töltsétek ki az alábbi linken elérhető kérdőívet. Kb. 5 percet vesz igénybe és nagyon sokban segítitek vele a munkámat!

[link]

Köszönöm,

Kata

2013. nov. 6. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!