Társkeresőn az idősebb nők miért villognak ÁLLANDÓAN a dekoltázsaikkal?
Nem azt mondom, hogy mindenki, de szinte a (35+)-os korosztályból tesz fel olyan képeket, ahol a dekoltázsa van főszerepben.
Ezzel csak az a baj, hogy legtöbbjüknek a hormonváltozások miatt lesz nagy a melle ilyen korára, ja meg hát ugye az életmódja miatti HÍZÁS is nagy tényező!
Szóval egy olyan dologgal villog, amiért a kisujját nem kellett mozdítani, sőt azt lehet mondani, hogy a nem teljesen kifogástalan életvitele ellenére kapta ajándékba a dudákat.
Amúgy én birom ezeket a nagy dudájú idősebb nőket, de ha már nemek egyenlősége van meg ilyesmik, akkor a pasiknál a pocak miért ciki? Pedig szinte ugyanazon körülmények miatt lesz pocakos egy férfi, ami miatt egy nő asszonyos!
És a nők meg rendre nem fogják fel, hogy a pasiknak MINDENÉRT meg kell dolgozni! A nők nem fogják fel, hogy a kockahasért meg a széles vállért mennyit kell izzadni. Ők azt hiszik, hogy mindenkinek csak ugy kinőnek ezek a dolgok, mint nekik a mellük meg ilyesmik!
És persze bír fröcsögni a duci asszonyka, hogy ő ugyan nem szeretne pocakos pasit! Pedig szerintem nem kéne ekkora elvárásokkal lenni a másik fél iránt, ha ő meg nagyságrendekkel kevesebbet tesz a külsejéért!
KETTŐS MÉRCE!
ja én mondom a nöknek, hogy a hátsójükról tegyenek fel képet, mert elvégre az is nagyon fontos! Nekem pl most ez amire áll a cerka, a nagy popó (nyilván nem az ocsmány hájas, hanem az "asszonyos" :/, széles, kerek)
Popóról meg egyszerüen senki se tesz fel képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!