Meleg vagyok, és tetszik egy idősebb fiú a suliból, a múltkor közelebb akartam menni hozzá és egy kicsit túl közel mentem és ő meg vert. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 19:59
3/15 anonim válasza:
hááát...O.O
nem tudom.. nem voltam még ilyen helyzetben...
4/15 A kérdező kommentje:
Ez nem vicces nagyon rossz így lenni.
2013. okt. 12. 20:03
5/15 anonim válasza:
ne írjál ki kamu kérdéseket, azt csináld :P
6/15 A kérdező kommentje:
Nem kamu te nagyon okos ..
2013. okt. 12. 20:05
7/15 anonim válasza:
Szokj hozzá, ha heteróhoz közeledik egy meleg, akkor így jár.
8/15 anonim válasza:
felnőtteknél lakáson meg is ölik néha a melegeket nyomulás után. diszkréten puhatolózz tolakodás előtt
9/15 anonim válasza:
Mondjuk talán nem egy ilyen agresszív bunkót kéne kiszemelned magadnak?
Látom, nem csak a nők vonzódnak betegesen az olyan pasikhoz, akik csak fájdalmat tudnak okozni. Nálad is ez a helyzet.
Nem tök evidens? Értelmes pasit keressél, ne olyat, aki miatt még pár próbálkozás, és a sürgősségin kötsz ki.
10/15 anonim válasza:
Talán melegeknél kéne próbálkozni...
Nincs veletek a szexualitásotok miatt semmi bajom, de ha teszem azt rám mászol, szintén kapol egy jó nagy verést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!