Tetszik a barátom apukája, valami miatt vonzódok iránta és úgy érzem ő is irántam múltkor nem tudtuk már kontrolálni magunk és megtörtént aminek nem kellett volna megtörténjen. Miért van hogy az idősebb pasikhoz vonzódok mit tegyek?
Apa komplexus!
Nincs feltétlen ezzel semmi baj, csak úgy csinálod, hogy emiatt senki más se sérüljön! Tehát ne a barátod apukájával vagy egy családos férfival!!!
A barátom apukája... megtörtént, aminek nem kellett volna
Most ugye hülyéskedsz?
Ha pedig tudod, hogy az idősebb pasikhoz vonzódsz, mi a fenének lettél a barátod barátnője, kezdhetted volna rögtön a papával is, akkor legalább nem mondja rólad senki: "hogy te mekkora qurv@ vagy!", mivelhogy akkor már rögtön látszik rajtad. Így meg futottál egy kört, és behülyítetted a barátodat, utána meg behülyíted a papáját is. És még meg is kérdezed, hogy mit tegyél?
Most már semmit, csak kussoljál!
Egyszerűen mert az idősebb pasik érettebbek, erősebbek, határozottabbak és jobban tudják, hogy mi kell a nőknek!
Semmi gond. Ha jó volt, ne aggódj miatta. De a barátoddal szakíts inkább, mert ha kiderül (előbb-utóbb ki szokott) ne legyél a közelében.
Jók az idősebb pasik. Élvezd őket és tanulj tőlük!
Minden jót neked!
Biztos most nézted az Amerikai szépséget.
Amúgy mit csináltatok? Elszívtatok egy jointot aztán elkezdtetek GYK-zni?
Szépek lehettek mindketten. Én a helyedben.. vagy nem, nem lennék a helyedben, mert én sohasem csinálnék ilyet..
Nézd meg a Végzet című filmet, Jeremy Irons és Juliet Binoche a főszereplő. Mindent elárul arról a gusztustalanságról, amit műveltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!