Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy szinte a...

Miért van az hogy szinte a lányok már egyáltalán nem válaszolnak a társkeresőn, és nem csak a "szépek" a többiek sem?

Figyelt kérdés
Mindíg azt hajtogatják a nők hogy nehogy ők írjanak már egy fiúnak pedig annyit ők is megtehetnének mert én már írtam annyinak aztán még csak válaszra sem méltatnak pedig csúnya se vagyok meg ilyenek vagy nem tudom mi van egyre jobban elszigeteltnek érzem magam hogy már senkinek sem kellek.

2013. okt. 17. 00:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

" Mert már rájöttek, hogy a társkereső

honlapokon csak lúzerek keresnek maguknak

párt. de ők férfit akarnak maguknak, és nem

egy lúzert."

De szarszagú erőlködés volt!

És azok a nők mivel különbek akkor?

2013. okt. 17. 00:29
 12/21 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik :D
2013. okt. 17. 01:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen oldalon, ott ismertem meg a páromat.

Mint nő rengeteg sok levelet kaptam és tényleg képtelenség mindegyikre válaszolni főleg kapcsolatot tartani.

Szelektáltam és maradtak néhányan , akikkel rendszeresen leveleztem, de többre nem volt energiám, ezért nem válaszoltam.

27L

2013. okt. 17. 09:23
 14/21 anonim ***** válasza:
10 igen
2013. okt. 17. 09:24
 15/21 anonim ***** válasza:
lehet már fel se jár arra az oldalra. Vagy tényleg sok üzenetet kap. vagy valami olyat írtál amire nincs kedve válaszolni. barátnőm mesélte, h neki egy pasi azt írta h "belenyalnék a mézesbödönödbe" na erre mit lehet írni? azon kívül h anyádat nyalogasd? (ez csak egy példa, ennél azért biztos több eszed van...)
2013. okt. 17. 11:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát semmi ilyet nem szoktam írogatni de már pont ahogy a lányok is bele vannak fáradva a dolgokba úgy én is
2013. okt. 18. 11:33
 17/21 shamrel ***** válasza:

Teljesen véletlenül találtam ide az oldalra és elolvasva a kérdésed meg a válaszokat, úgy éreztem muszáj nekem is hozzászólni, szóval regisztráltam.

27/F vagyok szintén nagyon hasonló helyzetben. Előre elmondanám, nincs súly problémám,nem vagyok egy undorító állat, normálisan/reálisan gondolkodom. És a topmodell csajokra rá sem írok, mert én valódi társat keresek magam mellé,nem olyat akit mutogatni lehet csak.

Kb. 2 hónapja regisztráltam több társkeresőre is,de ugyanazt tapasztalom amit te. Tudom semmit nem segít ez a mi helyzetünkön,csak szerettem volna,ha tudod nem vagy egyedül és még rajtunk kívül is biztos vannak sokan mások is.

A szomorú az,hogy sírnak a nők,hogy nincs egy normális,kedves,megbízható,hűséges pasi sem,de az ilyeneknek esélyt sem adtok! Mert lehet,hogy nem egy kisportolt adonisz, vagy nincs saját háza,autója esetleg nem álmaitok hercege vagy 1 valami nem tetszik rajta stb..stb. De attól még lehet,hogy vele lennétek boldogak,ő rá mindig számíthatnátok és szeretne titeket,ha elfogadnátok a közeledését és legalább egy esélyt kapna tőletek.

De a legmegdöbbentőbb amikor megadják a társkeresőn,hogy X összegű fizetés legyen minimum a férfinak meg, min. közép vezető beosztásba legyen. Vagy éppen csak 180 cm feletti pasik leveleit várják.(mindenki kosaras vagy mi a fene?!)

Most őszintén, társat keresnek aki szereti őket és számíthatnak rá vagy egy embert aki eltartja őket és kielégíti minden szeszélyüket,de emellett egy bunkó pénzes zsák aki csak a szex miatt tartja őket ?

Vagy éppen csak egy langyos kapcsolatra elég az illető amellett,hogy lehet megfelel nekik kinézetre 100%ra de sose lesznek boldogok melette?

Azon kívül,hogy magukkal is kiszúrnak a nők még minket ha tetszik "jó fiúkat" is lerántanak magukkal,és csak a további haszontalannak tűnő próbálkozás marad számunkra. :(

2013. okt. 19. 13:48
 18/21 A kérdező kommentje:

shamrel

Teljes mértékben igazad van sajnos ez van nekem valaki azt mondta hogy a ők mindíg a rendes pasiról álmodoznak de az csak álom valójában teljesen más izgatja őket.Na meg ugye kapja az ember a sarat a többi sráctól az ilyen problémával mint mi is hogy társkeresőn semmi nem jön össze akkor vagy bénák vagyunk vagy gyökerek meg hogy élőben ismerkedjen az ember,csak az élő ismerkedés sem olyan már én azt mondom,na mindegy itt egy kis idézet az egyik csajtól.

Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a

fantáziát. (...) Lássuk be, a rossz fiúkra bukunk. A csibészekre,

ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig

átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még

meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy

elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk

kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai

bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha

választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk

egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem

ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor

elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a

többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda,

hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert

ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez."

olvastam valahol és egyetértek vele 100% ig igy van

2013. okt. 20. 02:12
 19/21 A kérdező kommentje:

shamrel

És őszintén meg mondom neked 30 éves vagyok de már félek egyedül kell végig vinnem az életem hátralévő szakaszát hát ez van sajnos.

2013. okt. 20. 02:14
 20/21 shamrel ***** válasza:

Amit idéztél egy csajtól arra azt tudom mondani, hát igen

borzalmasan sok ilyen van. Az ilyen csajok érzelmileg instabilak,ők maguk sincsenek tisztában vele mit akarnak,mellettük élni kész nyűg. Ezeket kell messzire kerülni és ne is akarjunk magunknak ilyet ! :)

Nem kell foglalkozni azokkal se akik ahogy mondtad le bénázzák az ilyen srácokat akik most ebben a cipőben járnak mint mi.

Nekik sosem kellett semmiért megküzdeni, ezzel is csak azt mutatják ki mennyire elkényeztette őket az élet és a nők, hidd el az ilyeneknek sosem lesz normális kapcsolata(se nekik se a nőknek akik velük foglalkoznak).

Talán most előrébb járnak mint mi úgy tűnhet mert van barátnőjük,de majd nézd meg őket pár év múlva, garantálom,hogy túl lesznek jó pár kudarcba fulladt kapcsolaton és 1-2 gyerektartással is gazdagabbak lesznek,de igazi család fogalmát sose ismerik meg, ahogy azt sem mit jelent egy kapcsolatban támogatni egymást és tudni,hogy számíthatnak a másikra.

Szóval nehogy fel add!! Nehéz lesz-e megtalálni a tömegből azt az 1 értelmes nőt akivel boldogok lehetünk ? Az általad és az általam leírtakból már tudjuk,hogy igen brutálisan nehéz lesz.

DE sose gondolkodhatunk így,hogy már feladtuk,vagy attól félünk már nem találjuk meg a társunkat,mert emiatt akár el is szalaszthatjuk a vele való találkozás lehetőségét!

Én legalábbis így látom ezt. :)

2013. okt. 20. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!