Kezdek beleszeretni az orvosomba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Magán fogorvoshoz járok, így természetesen nagyon kedves , érzem a levegőben a feszültséget köztünk persze lehet hogy ezt csak én érzem. Volt már hogy feltűnően méregetett, megjegyezte hogy szép vagyok persze ezt nem így hanem bele vonta azt amit épp csinált a fogammal, mindig jókat beszélgetünk. nem tudom mit tegyek.ha akarna lépni tudna, de nem hiszem hogy nem tetszek neki, ismerősöm is hozzá jár de a kedvességen kívül más nem történik nem beszélget vele stb.2013. okt. 16. 13:38
11/11 anonim válasza:
Akkor neked már makulátlan lehet az összes fogad kedves kérdező.:) Nekem eddig nincs jó tapasztalatom fogorvos ügyben,mindig megszenvedtem a fogaimmal sajnos,tehát teljesen mindegy ki keze által szenvedek.Mármint hogy néz ki a doki,sajnos nem tudja elvonni a figyelmemet mikor éppen kezel.Sokszor voltam már így,hogy többet képzeltem dolgokba,nagyon jelentőséget tulajdonítottam nekik,szerintem nálad is ez van.Csinosnak,vonzónak gondol,és ezért beszél veled szépen,de ennyi.
Egyes.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!