Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki tizenhétszer hozzám érne? (Nem erotikus érintésre gondolok. )

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az embernek napi tizenhét érintésre lenne szüksége, hogy ne legyen depressziós. Nekem ez elég lenne hetente is, de naponta egyet sem kapok, ezért eléggé depresssyiós, illetve hanguilatbeteg vagyok. Párkapcsolatot, vagy egyéb emberi kapcsolatot nem szeretnék. Magamról: viszonylag alacsony, huszonéves férfi vagyok, nem vagyok különösebben csúnya, de van egy - szerintem viszonylag apró - szépséghibám, illetve nem vagyok kigzúrt sem.

2013. okt. 15. 15:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok, mert nem maradhatok sokáig, időpocsékolás órákig a gép előtt ülni.
2013. okt. 15. 16:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a seg0tségetr, mindenkinek.
2013. okt. 15. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Honnan írsz?
2013. okt. 15. 16:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Budapest.
2013. okt. 15. 16:47
 15/17 anonim válasza:
Nem vagyok otthon az ilyen témában, de nem hiszem, hogy akárhány érintéssel ki lehetne gyógyítani valaki bármiből is. Keress barátokat, vagy legyél a családoddal, de nem egyedül. Azokat az érintésekset, meg felejtsd el. Ezért ne rágd magad! :)
2013. okt. 16. 14:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok barátokat keresni és ami még fontosabb: nem is akarok. A családom pedig távol van innét. Nem kigyógyításról van szó - nem kell engem semmiből sem kigyógyítani - ez egy normális emberi igény.
2013. okt. 17. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Szállj fel egy zsúfolt villamosra. Annyi érintést kapsz, hogy belebetegszel.
2013. okt. 22. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!