Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok erotikus történeteket? Szex ne legyen benne, ha lehet akkor pisilés legyen benne. Ja, és lány legyen a főszereplő!
Figyelt kérdés
Bunkó kommenteket mellőzd! ;)2012. jún. 6. 17:01
1/11 anonim válasza:
Judit, mivel meg volt fázva, rengeteg teát ivott. Egyre jobban kínozta a vizelési inger, így tehát kiment a mosdóba. Ott a pisiléstől hihetetlenül megkönnyebbült.
Ez tetszett?
2/11 anonim válasza:
Egyszer volt, hol nem volt egy kislány. Mikor épp ezt a történetet meséltem neki, már itt, az elején behugyozott. Ebből az okból KIFOLYÓLAG itt van vége a mesémnek.
3/11 anonim válasza:
Ha erre gerjedsz lessél meg egy csajt ahogyan pisil.
Még azt mondja, bunkó kommenteket mellőzd :DD
Maga a kérdés bunkóság haver!!
4/11 anonim válasza:
Első vagyok. Miért csak 32%-os a válaszom????!!!!!????? Minden kérdésben szereplő igényt kielégített! Még Judit is volt benne! Nemár!
5/11 anonim válasza:
Egyszer volt hol nem volt.
Megismerkedtél egy bomba nővel a Westendben,
Jót smároltatok a tetőkertben.
Épp kifelé mentetek kézenfogva,
Mikor egy hajléktalan épp a merdzsód kerekét hugyozta.
8/11 anonim válasza:
én egyszer régen(még kislány voltam és egy hegyen nyaraltunk) leguggoltam pisilni a bokorba és meglátott egy kisfiú, elég erotikus nem?
9/11 anonim válasza:
Egyszer régen Éva ment az erdőben és közben pisilt, belepisilt a nadrágjába, csupa meleg sárga folyadék vette körül punciját. Imádta, némi pisit egy pohárba gyűjtött és kiitta a nedű minden egyes cseppjét. Hazaért és az anyukájára pisilt, aki ezt megdícsérte. Imádta ő is a pisikét.
10/11 anonim válasza:
Egyszer egy csajjal a marosban fürödtünk. Ö az őlemben ült és ugy smaciztunk. Én megremegtem egy kicsit. Azt kérdezte fázol? Mondom egy kicsit. És most? Most jó meleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!