Interneten való ismerkedés, barátkoás során melyek azok a személyes adatok, amelyeket még kiadtok magatokról? Hol húzzátok meg a határt?
Figyelt kérdés
Volt már úgy, hogy azt éreztétek, hogy többet megosztottatok a képernyő másik felén ülő beszélgetőtársatokkal, mint amennyit ildomos lett volna? Mi volt az az adat?2013. okt. 14. 23:37
11/17 anonim válasza:
Aki az internetre lép, és van némi ész is a fejébe, az pontosan tudja, hogy simán lenymozható. Minden lépése, minden irása, minden mozdulata. Cime, neve honnan netezik stb. akár mit pampog magáról.Még aki trükközik az is. Főleg ha egy profi akarja kideriteni...
12/17 anonim válasza:
Aki fellép az internetre, az lenyomozható egy idő után.
13/17 anonim válasza:
23:56-nak igaza van. A minap láttam egy csajt egy szórakozóhelyen, még csak nem is beszéltem vele, de pár perc keresgélés után tudtam a nevét, lakcímét, telefonszámát, és hogy ki volt az ex pasija. Durva, hogy az emberek mennyire felelőtlenül felrakják a dolgaikat a netre.
14/17 anonim válasza:
A pontos címem
telefonszámom
és, hogy a kedvenc sütim az oroszkrém torta.^^
15/17 anonim válasza:
Fenébe! A tortást részt nem lehetne törölni?
A nevemet kár titkolni, mert nem sokan vagyunk Alfonzinák az országban :D
16/17 anonim válasza:
és a pontos szülinapom sem adtam meg soha.
17/17 anonim válasza:
Külföldön elek, szoval a cim meg ilyenek nem lenyegesek, de attol meg nem is publikusak. Valtozo. Attol függ, miota ismerjük egymast, es hogy milyen iranyba halad a dolog.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!