Fiúk az nektek imponaál h a laány szeret focizni de kicsit béna? Milyen tulajdonságok tetszenek nektek a lányokban?
Figyelt kérdés
15-18 év körüliek válaszai elönyben :)2013. okt. 14. 20:41
3/13 anonim válasza:
Nem mondanám, mivel nem vagyok egy nagy focirajongó.
Sok tulajdonság van, ami tetszhet, de csak, hogy néhányat említsek: A rockzene szeretete nagyon pozitív nálam, illetve az, ha játszik valami hangszeren. Mondjuk az ilyesmiből nem csinálok gondot, örülök ha van neki valami hobbija, amit szeret csinálni, esetleg még jó is benne.
4/13 Emberek válasza:
Nem foglalkoztat éppenséggel. Ha tud, akkor legalább lehet vele szórakozni egy kicsit :D
5/13 anonim válasza:
Nem éppen vagyok oda a fociért. Legyen kedves, aranyos, okos, szép, és lehetőleg szeresse a magyar underground rapet . :) Megtalálni már megtaláltam, viszont még nem sokat tudtam vele beszélgetni/ találkozni. :/ 17/F
6/13 anonim válasza:
igen, imponál. ha sportol valamit, az nagy jó pont :D
8/13 anonim válasza:
Imponál, ha ügyetlen akkor mégjobban :) Kedves, szerethető, ROCKER, szép, komoly de legyen vicces és a legfontosabb: tudjon szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!