Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ezek a belső tulajdonságok tetszenek egy lányban?
Olyan lány, aki szereti a focit, illetve a Forma-1-et, de bármilyen más sportot is megnéz, ha arról van szó. Nem bánik lekezelően az emberekkel, mindenkit ugyanúgy kezel. Kedves, aranyos, segítőkész és hűséges. Néha szerény, de lehet vele bulizni. Van a világról kialakított véleménye, tehát bármilyen témában lehet vele beszélgetni...stb.
Mik azok a tulajdonságok, amik számotokra megkülönböztetnek egy lányt a többitől?
már nem azért, de nem tök mindegy, hogy kinek mi a hobbija és mit néz a tévében? nem attól lesz jó egy párkapcsolat, ha minden tökéletesen ugyanaz a két félben.
nálunk pl az van, hogy én szeretem az autósportot, barátnőm meg nem. mégis el tud jönni velem versenyekre. fordítva is igaz, ha ő el akar menni pl vásárolni, akkor elmegyek vele. vagy csinálunk külön programot.
hát nem totál mindegy? ha megvan az összhang, akkor nem a "szeretem-nem szeretem" dolgokon fog múlni a kapcsolat.
én pasi létemre rühellem a focit :D és az F1ről is leszoktam 10 éves korom után.
amúgy az F1et 1 csomó csaj szereti XD v legalábbis nézi..
ha mindenkit ugyanúgy kezelsz akkor legyen nálad paprika spray mert könnyen a hírekben köthetsz ki :) csak óvatosan.
a néha szerény az mi akar lenni?:D vki vagy szerény vagy nem.. ha mondjuk néha zárkózott / visszafogott / csendes / óvatos-t írsz akkor felfogom de hogy lehet valaki néha szerény ?:D ezt magyarázd már el nekem pls.
amúgy szerintem önmagában ez még max egy archetípusra elég egy emberi jellem távolról sem ennyi elemből áll össze.
Ha olyan a barátom, hogy nem szereti a sportot, akkor én tiszteletben tartom és nem nézem, ha ő is velem van. Csak ezt a 2 sportot szoktam nézni, de a öbbit is megnézem, ha nagyobb jelentőségű verseny van.
A néha szerényt azt úgy értettem, hogy ha valakit még nem igazán ismerek, azoknak a társaságában szerényebb vagyok, mert kell egy kis idő, hogy megnyíljak.
Azt pedig, hogy minden embert egyformán kezelek, azt úgy értettem, hogy nem nézek le valakit azért, mert pl tulsúlyos, vagy csúnya. Szóval nem fogom a külsőségek miatt megítélni.
19 éves vagyok egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!