Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek ezek a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ezek a belső tulajdonságok tetszenek egy lányban?

Figyelt kérdés

Olyan lány, aki szereti a focit, illetve a Forma-1-et, de bármilyen más sportot is megnéz, ha arról van szó. Nem bánik lekezelően az emberekkel, mindenkit ugyanúgy kezel. Kedves, aranyos, segítőkész és hűséges. Néha szerény, de lehet vele bulizni. Van a világról kialakított véleménye, tehát bármilyen témában lehet vele beszélgetni...stb.

Mik azok a tulajdonságok, amik számotokra megkülönböztetnek egy lányt a többitől?

2013. ápr. 26. 10:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Melyik megyéből származol? Esetleg falusi, vagy városi vagy... így még inkognitóban marad a személyiséged.
2013. ápr. 26. 11:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Heves megye és falusi.
2013. ápr. 26. 11:01
 13/23 anonim ***** válasza:
utálom a focit, forma1-et, és a hülye lányokat. 22f
2013. ápr. 26. 11:17
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért vagytok kiakadva a focin és a Forma-1-en. Nem azért írtam oda, mert ebből áll az életem és csak ezzel foglalkozok, hanem mert vannak fiúk, akik kedvelik azokat a lányokat, akik szeretnek sportot nézni.

Én a baráti társaságomban soha nem szoktam a sportról beszélni, mert tudom, hogy nem szeretik, ezt a témát inkább meghagyom olyanoknak, akiket érdekel is.

Páran csak az első sort olvastátok el, hogy rögtön ebből ítéltek meg?

2013. ápr. 26. 11:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Na, mákod van, mert én is heves megyei és falusi vagyok!

Írok be neked falu neveket, majd kitaláljuk, hogy benne vagy-e?

Boconád, Tenk, Átány, Pély, Erdőtelek, Detk, Erk, Feldebrő, Kompolt, Maklár, Kápolna, Kál, Kömlő.

No melyik? Ha nem akarod elmondani, elég ha azt írod, hogy a fent felsoroltak között van.

2013. ápr. 26. 11:37
 16/23 anonim ***** válasza:

13as vagyok, és igazából el sem olvastam a kérdésed kifejtését, mert a válaszokból lerítt, hogy a kérdés csupán egy VICC. :D

Egy lányt mi különböztet meg a többitől? Az, hogy azt csinálja, amit ŐŐŐ szeret, és nem azt, amit a pasik szeretnek... ÖNMAGÁT ADJA! :) Tudod mit jelent ez? jah nem... akkor mind1. :D

2013. ápr. 26. 11:38
 17/23 A kérdező kommentje:

15. Egyik faluban sem lakok azok közül amit felsoroltál :)

16. Melyik válaszomból szűrted le azt, hogy nem önmagamat adom? Gondolom abból, hogy azt írtam, hogy vannak olyan fiúk, akik szeretik ha egy lány néz sportokat. Nos elmondanám neked, hogy egyáltalán nem a fiúk miatt nézem a sportot. Ezeket már akkor is néztem amikor még kisgyerek voltam és azt sem tudtam mi a különbség a fiúk és a lányok között ;)

2013. ápr. 26. 11:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Tetszenek bizony!

Hogy mi az ami megkülönböztet számomra valakit a többitől? Az, ha elfogad olyannak amilyen vagyok.

2013. ápr. 26. 12:00
 19/23 A kérdező kommentje:

18. Kimondatlanul lehazugozol? Ezt nagyon nem szeretem, mert nem szoktam hazudni, főleg nem ilyen dolgokban. Ez mind én vagyok. Nyilvánvalóan nekem is vannak rossz tulajdonságaim, mint minden embernek, például, hogy makacs vagyok, vagy ha bulizni megyek 1 hónapban egyszer, akkor szeretek inni és cigizek (bár leszokóban vagyok és már heti 1-2 szálat szívok csak), de ennek ellenére nem tartom magam rossz embernek és abból építkezem, amit a környezetem mond rólam. Nem magamtól találtam ki ezeket a dolgokat, hanem az emberek mondják ezt rólam. Mindőssze kíváncsi voltam, hogy hány embernek tetszenek ezek a tulajdonságok. Nem azt várom, hogy az önbizalmam erősítsék, priviket meg pláne nem.

Meg vagyok elégedve a belső értékrendjeimmel, és tisztában vagyok vele , hogy milyen vagyok. Van önértékelési problémám, mint ahogyan az emberek 90%-nak, de az a külsőmmel kapcsolatos, semmi köze a belsőmhöz.

De igazából sejthettem volna, hogy lesz 1 olyan ember a válaszolók között, aki belémköt.

2013. ápr. 26. 12:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek\tek a rossz tulajdonságaid, én TÉGED szerettelek volna "megismerni" (amit te szeretsz magadban, és a te értékrended szerint fontos, és megbecsülésre méltó), ami alapján eltudom dönteni, hogy tetszenél-e, de az összes irományodból csak az jött le, hogy sértődékeny, érthetetlen vagy. Sajnálom ha megbántottalak, én megpróbáltam kedves lenni. :)
2013. ápr. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!