Ikerproblem! Titeket zavarna?
Egypetéjű ikrek vagyunk 20évünkel.
Soha nem voltunk olyanok, hogy ugyan olyan ruhát hordtunk, meg az ilyenek, mindig külön utakon jártunk, más érdeklődési kör, más baráti társaság.
Külön városban is járunk egyetemre, és megismertem egy környékbeli lányt, és ismerkedni kezdtünk volt már csók is, de ma elmondta, hogy kb 2 éve a tesómmal is volt, hogy bulikban nyelveltek!
Magamat tartom a szebbiknek,(nem egózás mert ő is jól néz ki :D) járok edzeni, sportolok, odafigyelek az étrendemre, tesóm meg inkább ilyen kanapétöltelék.
Általában élvezem az iker létet, vicces, jó móka, megszoktam, más lányok is tetszenek de ez most összezavart, és kicsit magamba zuhantam :(
Hülyeség ezért "szakítani"?
Kellemetlenül érzem magam :|
Adjatok tanácsot, észrevételt!
Hát mi nem vagyunk ikrek, de én nem lennék olyan nővel akihez öcsémnek bármi köze volt, mert az tuti nem normális... :D Bár a tesódat nem ismerem.
25/D
Na ja, én még a barátaim exeivel sem csináltam és nem is fogok semmit, de így...
Meg azt mondta, hogy azt hitte tudom... felhúzom magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!