Alapvetően vékony lány vagyok, kicsit husi de a csípőm elég vastag. Srácok ez nagyon zavarna titeket?
Figyelt kérdés
Amúgy az arcom szép,zöld szemem van és hosszú szőkésbarna hullámos hajam,és amúgy jó cuccokat hordok.. Szerintetek? normálisakat légyszi :) köszönöm2013. szept. 5. 17:45
1/13 anonim válasza:
1.KÉPET most!!! :)
2.Megoldjuk ledolgozzuk azt onnan kemény munkával hidd el :d :D
3.Milyen cuccokat hordol,ha ribiset és nőciset akkor beszélgethetnünk aztán meglássuk :D :D
26Ffi
3/13 anonim válasza:
Ez kép nélkül nehéz lenne megmondani...
22F
4/13 anonim válasza:
Ha az arcodon nem látszik,meg a karodon és hasadon sem,akkor picit sem :)
5/13 anonim válasza:
Ja, szerintem is képpel lehetne megmondani. Küldd privátba, ha itt nem akarod. Vagy ne küldd és élj le egy életet kétségek közt hánykolódva... :P (amúgy leírásból nem tűnik rossznak)
6/13 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy "elég vastag"? Semmi támpont, mértékegység vagy viszonyítási alap csak néhány ledarált, mindenki számára különböző jelentéssel bíró fogalmakat látok. Mi férfiak ezt képtelenek vagyunk vizuálisan ábrázolni.
8/13 anonim válasza:
Küldj képet privátban és elmondom az őszinte véleményem! Ha gondolod én is küldhetek. :)
9/13 anonim válasza:
Pikcsört!! Így nem tudom! Lehet kellenél, de lehet h egy újjal sem érnék hozzád.
10/13 Sulek Péter válasza:
Jó lenne egy kép. de sztem egyáltalán nem gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!