Mennyi zavarna titeket?
Akikkel előttetek intim dolga volt(szex, orál, nemiszerv fogdosás), a jelenlegi párodnak, vagy ha lenne most valakid?
És hogy tudtál túl lenni rajta?
Ha van kedvetek kort, és nemet is, köszönöm szépen!
Hogy mi??? Ez kicsit zavaros nekem. Ha van csajom akkor ha volt elöttem valakije akkor az zavar-e???
ŐŐ nem miért zavarna??? meg mi ez h nemiszerv fogdosás?? hány éves vagy 12???
Ez a kérdés rólatok szól nem rólam!
Úgy értettem, hogy ha azt mondaná, 18 évesen volt neki 4 valaki akivel lefeküdt, 2 másik akivel orál, és még 2 másik akivel ujjazás volt, az zavarna titeket, hagynátok?
Ez egy példa volt, hogy nektek mi az a szám amire azt mondjátok sok!
Hagynánk?? Mit tegyek vele hogy ne annyi legyen??
Nem érdekel, hogy mennyivel, hogyan volt elöttem. Nem igy csajozok, hogy bocsi mennyi pasinak voltál meg és ha sokat mond akkor elküldöm. Érzelmek, az a fontos.
ma 10:43
Szóval ha azt mondaná hogy 18 évesen 15 fiúval feküdt le és még ennyivel voltak más dolgok akkor nem érdekelne?
Volt már egyáltalán valakid?
én nem vok 100-as. Komolyan pszichiáterhez járok, de a jövőmet csakis egy velem egykorú, szűz lánnyal tudnám elképzelni. Tehát egy normális ember ezt nem veszi számba, hogy kinek hány, meg mennyi intim kapcsolata volt, de az olyan lelki és szellemi roncsok mint én.....ezeken mi fennakadunk...és lehet az is, hogy ezért nem volt még kapcsolatom..senkivel.
ezt akartad...hmmm...úgy...21f
ma 10:50
Igen, köszönöm
De akinek megteccik valaki és megtuggya hogy valami eszméletlen szám akkor nem biztos hogy komoly kapcsolatot kezd vele, esetemben pl izárt
Pont nem érdekel a múltja... Ahogy drága jó nagyapám mondja: "Fiam!!! Ne tegyél fel olyan kérdést, aminek a válaszára nem vagy kíváncsi."
Egyébként is a jelenben élünk, és nem a múltban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!