Mennyi zavarna titeket?
Akikkel előttetek intim dolga volt(szex, orál, nemiszerv fogdosás), a jelenlegi párodnak, vagy ha lenne most valakid?
És hogy tudtál túl lenni rajta?
Ha van kedvetek kort, és nemet is, köszönöm szépen!
Figyelj drágám, elmondom neked, hogy nagyon rosszul fogalmazol, figyelj már oda rá! Olvasd vissza, és értőn próbáld értelmezni azokat a mondatokat, és akkor rájössz, hogy bár lehet meg-meg értem belőle a lényeget, de helytelenek!
Nincs olyan hogy mennyi, nem 15 éves kislány vagyok, aki rinyál, hogy a pasija már dugott mással. Szerintem ez butaság. Amúgy sem mindegy hogy egy 16, 26, vagy 36 éves pasiról beszélünk! 10 év alatt azért sok partnert össze lehet szedni! Úgyhogy nem fogok mondani számokat, inkább azt mondom, az adott embertől, személyiségétől, a velem való bánásmódtól fog függeni, hogy elfogadom-e a dolgokat, valamint attól hogy miként beszél róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!