24 éves nő egy 17 éves fiúval? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány és nagyon megtetszett egy 17 éves fiú. Én is furcsállom, mert mindig az idősebbek tetszettek, tini koromban sem vonzódtam a velem egykorú fiúkhoz. Egyszerűen nem értem, hogy fordulhatott elő, hogy pont most, lassan a húszas éveim közepén tetszik meg egy 17 éves. De nagyon rápörgött az agyam és iszonyatosan vonzódom hozzá. Még biztosan találkozni fogunk többször (szabadidős tevékenység keretében), eddig is beszélgettünk és jól megértjük egymást. De nem tudom merjek-e közeledni felé. Fogalmam sincs, hogy venné a dolgot. Na és azt sem tudom mennyi értelme lenne ennek. Szerintetek??2013. okt. 14. 13:28
21/21 anonim válasza:
Szerintem kicsit beteges a fiatalabb fiúhoz való vonzódásod,de a fiúnak biztosan az ellenkezője! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!