24 éves nő egy 17 éves fiúval? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány és nagyon megtetszett egy 17 éves fiú. Én is furcsállom, mert mindig az idősebbek tetszettek, tini koromban sem vonzódtam a velem egykorú fiúkhoz. Egyszerűen nem értem, hogy fordulhatott elő, hogy pont most, lassan a húszas éveim közepén tetszik meg egy 17 éves. De nagyon rápörgött az agyam és iszonyatosan vonzódom hozzá. Még biztosan találkozni fogunk többször (szabadidős tevékenység keretében), eddig is beszélgettünk és jól megértjük egymást. De nem tudom merjek-e közeledni felé. Fogalmam sincs, hogy venné a dolgot. Na és azt sem tudom mennyi értelme lenne ennek. Szerintetek??2013. okt. 14. 13:28
1/21 anonim válasza:
Simán mehet... ha kicsi a cerkája, és nem tud kielégíteni, akkor javasold neki, hogy nyaljon többet, meg használja a kezét.. így nem állhat semmi majd a hosszabb kapcsolat útjába.
2/21 anonim válasza:
Nem tudom...24évesen egy tinédzser tud kielégíteni?
Több mint gáz. Vagy csak megszólalt a vészcsengőd, és most éled a gyerekkorod.
3/21 anonim válasza:
:D
Én drukkolok nektek. :D Biztosan örülne. :)
22/N
4/21 anonim válasza:
Engem egy fiatalabb fiú sokkal jobban ki tudott elégíteni, mint bármelyik 20on felüli. Csak megjegyzem ennek a 2 tirpáknak.... :D
6/21 anonim válasza:
"De nem tudom merjek-e közeledni felé. "
Persze, udvarolj, virágcsokorral térdelj elé, hódítsd meg! Te nő vagy, vagy férfi? Á, mindegy az már, csak közösülni lehessen.
7/21 anonim válasza:
Szerintem ez a magánügyetek. Elég szokatlan, de nincs hozzá köze senki másnak.
8/21 anonim válasza:
Hát érdekes felállás az biztos.
Egypróbát megér :)
9/21 anonim válasza:
Egy 17 éves még gyerek.Ő persze örülne neki,ha összejönne egy idősebb nővel,mert az fiúknál "menő".A fiúk többsége még ebben a korban nem fogja elkötelezni magát.Főleg nem egy idősebb nő mellett.
10/21 tevetke válasza:
Én is mindig az idősebb pasikra buktam, mindig volt vagy 3-4év különbség legalább, de valahogy az utóbbi kb 2 évben szinte csak fiatalabb srácokkal keveredtem össze. Persze volt közte olyan aki nagyon gyerek volt agyilag. Most is fiatalabb párom van, ő szerencsére elég érett. Úgy érzem ez most így teljesen működőképes dolog, bár nálunk csak 5 év a korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!