Ki merne találkozni egy 24 éves fiúval kép nélkül?
Nem küldenék képet, te se nekem, max. elmondanánk, h hogy nézünk ki, utána találkoznánk pl. Pesten valahol, s ha szimpik lennénk egymásnak, akkor összejönnénk. Olyan, mint egy vakrandi, de itt egy kicsit leírnánk a külsőnk (ott asszem azt se teszik).
Na valaki?
Az nem lehet, h nem tetszenek a képei, de egyébként semmi extra baj nincs vele + nem szeretné látni magát egy g*y oldalon + nem az a magamutogatós fajta?
Ennyire nem lehet elhinni, h nem feltétlen bűnronda az, aki nem küld képet?
Hátő... Elég bátor vagyok, de azért a neten kép alapján se lehet hinni mindennek, leírásnak meg még ennyire sem... Szóval ez nem nyert, gondolom másnál sem :D
Amúgy meg sajnálom, nekem is szükség van a szívemre, már ha nem a halottakat preferálod...
9-es:
Ezek szerint nem vagy egy csöppet se bátor.
Mindenki: mondja már meg nekem vki, h mit tudnék tenni veletek egy zsúfolt helyen? Ha rosszarcú lennék, simán ott lehetne hagyni, s kész.
A szíves dolog pedig poén volt, de gondolom azt senki nem vette komolyan, vagy, ha igen, akkor rossz helyen vagyok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!