Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki merne találkozni egy 24...

Ki merne találkozni egy 24 éves fiúval kép nélkül?

Figyelt kérdés

Nem küldenék képet, te se nekem, max. elmondanánk, h hogy nézünk ki, utána találkoznánk pl. Pesten valahol, s ha szimpik lennénk egymásnak, akkor összejönnénk. Olyan, mint egy vakrandi, de itt egy kicsit leírnánk a külsőnk (ott asszem azt se teszik).

Na valaki?

2013. szept. 30. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Zsúfolt helyen mit is lehet csinálni? Áh, hát persze, ott megismerni a másikat nem fogod. Mert nem hinném a tömegbe akar Veled ismerkedni.
2013. szept. 30. 20:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Hagyjuk a f**zba sztem, hülyeség volt kiírni a kérdést, semmi értelme nem volt úgy látom, jön mindenki a tipikus sh*t szövegével.

Üres platz nem jó, mert elkapom, s megerőszakolom biztos, a zsúfolt nem jó (amit nem úgy értettem, h nem lehet beférni, hanem, h sokan vannak), tehát egy sima randit nem lehet ezek szerint lenyomni sehol, nem?

Komolyan csak én mennék bele egy ilyenbe így?

2013. szept. 30. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem azért válaszolok erre a kérdésre nemet, mert már alapból rosszat feltételeznék. Egyszerűen túl kíváncsi vagyok arra, hogy kivel beszélgetek a neten. Nem az számít, hogy hogy néz ki, de nekem fontos, hogy magam előtt lássam az arcát, úgy kicsit személyesebb. Oké, lehet hülyén hangzik, de ez nálam így van.
2013. szept. 30. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Én szívesen belemennék (bár kicsit félve), mivel nekem kb egy fényképem sincs magamról, így még nagyon küldeni sem tudnék :)

20/l

2013. okt. 1. 15:23
 15/17 anonim válasza:
Ugyan, azért egy-egy kép biztosan van. Én nem hinném, hogy csak a bűnrondák nem küldenek képet magukról, de mindenesetre furcsa lenne számomra, ha nem kapnék képet, egyszerűen nem érteném. És azért egy kép sokat elmond, ha nagyon nem jön be az illető, még meg is spórolsz egy lépest.
2013. okt. 2. 11:45
 16/17 anonim válasza:

*lépést

Bocsánat, a telefonos gépelés nem az erôsségem. :D

2013. okt. 2. 11:47
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nem feltétlen spórolsz meg egy lépést, mert simán lehet bárkiről csinálni olyan képet, ahol kívánatos, vonzó, szimpatikus...

2013. okt. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!