Ki merne találkozni egy 24 éves fiúval kép nélkül?
Nem küldenék képet, te se nekem, max. elmondanánk, h hogy nézünk ki, utána találkoznánk pl. Pesten valahol, s ha szimpik lennénk egymásnak, akkor összejönnénk. Olyan, mint egy vakrandi, de itt egy kicsit leírnánk a külsőnk (ott asszem azt se teszik).
Na valaki?
Hagyjuk a f**zba sztem, hülyeség volt kiírni a kérdést, semmi értelme nem volt úgy látom, jön mindenki a tipikus sh*t szövegével.
Üres platz nem jó, mert elkapom, s megerőszakolom biztos, a zsúfolt nem jó (amit nem úgy értettem, h nem lehet beférni, hanem, h sokan vannak), tehát egy sima randit nem lehet ezek szerint lenyomni sehol, nem?
Komolyan csak én mennék bele egy ilyenbe így?
Én szívesen belemennék (bár kicsit félve), mivel nekem kb egy fényképem sincs magamról, így még nagyon küldeni sem tudnék :)
20/l
*lépést
Bocsánat, a telefonos gépelés nem az erôsségem. :D
Utolsó:
Nem feltétlen spórolsz meg egy lépést, mert simán lehet bárkiről csinálni olyan képet, ahol kívánatos, vonzó, szimpatikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!