Nagy hülyeség ronda fiúként abban reménykedni, hogy egy nap egy lány felfigyel rám valahol?
17 évesen még én is ezt hittem, erről álmodtam.
most vagyok 21...és semmi.
takarodj erről az oldalról, ki a való életbe és szedj fel 1 lányt...valahogy.
én erre vártam, hogy a sült galamb a számba repüljön, de nem repült, belebuktam.
Volt 1 öngyilkossági kísérletem is hidd el, jobban jársz ha holnaptól csajt keresel magadnak 100000-rel!!!!!!!!!!!!
Próbáld meg fejleszteni a külsőd, a rondaság több dologból is adódhat
Ha kövér vagy, sportolj, ha vékony, akkoris, ha szemüveges, viselj kontaktlencsét. A hajadat meg érdemes rövidre vágni.
Stílusból ami univerzálisan bejön az a fiatalos, de sznob stílus. Mindenki biztonságban érzi magát egy tehetős srác mellett, persze nem kell szórni a pénzt, lélekben legyél szabad. (zenei ízlés, stb) legyél ápolt, igényes (borotválkozz) és mondom. a hajaddal csinálj vmit.
Mosolyogj sokat, nézz általában keményen, viselkedj megfontoltan. Ha sárgák a fogaid súrold át őket naponta 3x fehérebbek lesznek.
Legyél magányos farkas. Ismerkedj vidéki lányokkal, őket könnyebb lefektetni, aztán megjön az önbizalmad is.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!