Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehetnék észrevehetőbb?

Hogy lehetnék észrevehetőbb?

Figyelt kérdés
Nos, tudom, hogy ez egy sablonos kérdés lesz és manapság szinte mindenki ezzel foglalkozik de nem érdekel. Szal van egy srác akit láttam a suliban és nagyon tetszik de azt se tudja, hogy ki vagyok. Néha ránézek de ő észre sem vesz. mit csináljak h végre észre vegyen? Mert szinte mindenki megnéz, és nem azért mert annyira jól néznék ki csak hát elég magas vagyok. 16/L

2013. okt. 13. 19:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
180 sajnos xd
2013. okt. 13. 22:24
 12/12 lilowada válasza:
Első kommentek XDDDDDDDDDDDDD Mindig tudok még sírva nevetni az ilyen válaszokon. Amúgy szerinem annak van igaza, aki azt írta, hogy légy nőiesebb! Tégy egy kicsit többet a külsődért, hisz ez az egyetlen eszköz, ami jelenleg a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy lenyűgözd, mivel a személyiséged még nem ismeri. Viszont ha a vonzó külsőddel eléred, hogy tényleg érdeklődjön irántad, akkor már fontos szerepet kap majd a belsőd is. Előszöris próbáld meg magadon azt hangsúlyozni, ami szerinted szép, amit kedvelsz magadon. Pl.: ha szép vékonyak a lábaid, akkor egy magassarkúval kihangsúlyozhatod őket, vagy ha az ajkaidnak van szép formája, akkor azokra tehetsz egy szép színű szájfényt, vagy a szemeidre is helyezheted a hangsúlyt, ha kellemes árnyalatú...légy kreatív és mindenképp nyitott! Az egész lényednek ezt kell sugallnia, és sok pozitív érzést felé!
2013. okt. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!