Hogy lehetnék észrevehetőbb?
Figyelt kérdés
Nos, tudom, hogy ez egy sablonos kérdés lesz és manapság szinte mindenki ezzel foglalkozik de nem érdekel. Szal van egy srác akit láttam a suliban és nagyon tetszik de azt se tudja, hogy ki vagyok. Néha ránézek de ő észre sem vesz. mit csináljak h végre észre vegyen? Mert szinte mindenki megnéz, és nem azért mert annyira jól néznék ki csak hát elég magas vagyok. 16/L2013. okt. 13. 19:15
11/12 A kérdező kommentje:
180 sajnos xd
2013. okt. 13. 22:24
12/12 lilowada válasza:
Első kommentek XDDDDDDDDDDDDD Mindig tudok még sírva nevetni az ilyen válaszokon. Amúgy szerinem annak van igaza, aki azt írta, hogy légy nőiesebb! Tégy egy kicsit többet a külsődért, hisz ez az egyetlen eszköz, ami jelenleg a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy lenyűgözd, mivel a személyiséged még nem ismeri. Viszont ha a vonzó külsőddel eléred, hogy tényleg érdeklődjön irántad, akkor már fontos szerepet kap majd a belsőd is. Előszöris próbáld meg magadon azt hangsúlyozni, ami szerinted szép, amit kedvelsz magadon. Pl.: ha szép vékonyak a lábaid, akkor egy magassarkúval kihangsúlyozhatod őket, vagy ha az ajkaidnak van szép formája, akkor azokra tehetsz egy szép színű szájfényt, vagy a szemeidre is helyezheted a hangsúlyt, ha kellemes árnyalatú...légy kreatív és mindenképp nyitott! Az egész lényednek ezt kell sugallnia, és sok pozitív érzést felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!