Miért nem bírok belenyugodni, hogy nekem egész életemben csak a prostik lehetnek a barátnőim?
azért vagy csúnya mert a sok önsajnálat miatti zokogás elmossa az arcod kontúrjait.
Légy már Férfi! Minden pasi tud magának nőt keríteni csak ismernie kellene az értékrendet.
attól hoyg sanáltatod maga nem lesz jobb.
mindenki votl iyeln helyzetben.
van tököd, hát fogd emg őket, és faragj férfit magadból! leeht 2 évig is eltart, de lehetsz valaki. midnekiben benne van a fejlőés lehetősége. van aki él vele, van aki csak siránkozik, és azt várja ohgy egyik anp felkelve a csajok kedvencévé avanzsáljon.
Hagyd abba az önsajnáltatást, én is ebbe a hibába estem mint te ezelőtt és nem vezet semmi jóra, magad alatt ásod a gödröt!
Ébredj fel ember, ez a te életed, ki kell élvezni.
Legyél pozitív, segíts másokon. Ezzel egyből jobb kisugárzásod lesz, egy depis,önmagát és lúzernek tartó ember senkinek nem kell!
Változnod kell! Az önsajnáltatás semmire nem jó, egy ördögi kör..
Ki kell másznod ebből a gödörből!
Ha akarsz beszélni a dologról, vagy kérdésed lenne akkor nyugodtan írj. :)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!