Ha egész napom a parkban tölteném, előbb-utóbb lesz barátom? 17L
Figyelt kérdés
Az a sajnálatos dolog történt, hogy idén nem tudok menni nyaralni, víz közelébe sem kerülhetek, de hogy meglegyen az illúzió, arra gondoltam, hogy a hét hátralévő részében minden nap lebiciklizek a parkba, ahol van kis patak, meg egy pici tó is, és ott tölteném a napjaim. Olvasnék, üldögélnék.
Szerintetek lesz olyan fiú, aki bepróbálkozik nálam? Én őszintén nem bánnám, mert elég magányos vagyok most így nyáron. Kisvárosban lakom, ezért nem nagy a park, de szoktak lenni mindig páran.
17L
2013. jún. 26. 17:02
2/19 anonim válasza:
Hát vhol el kell kezdeni :) mindenesetre minél többet kimozdulsz, annál nagyobb az esélye h lesz vmi.
3/19 anonim válasza:
biztos nagyobb eséllyel mintha otthon ülsz.
merrefelé laksz?
4/19 anonim válasza:
nagyobb az esély, mintha a szobádban ülnél, szóval igen
7/19 anonim válasza:
Attól függ milyen könyv lesz a kezedben, meg hogy szép vagy-e. Mondjuk a többi ott lakóval, mint Bélával a csövessel, biztos meghaverkodsz majd a nyár végére:)
8/19 anonim válasza:
Ó béláva sajnos nem tud találkozni, mert elköltözött máshol szerencsét próbálni, de Józsi ott lesz!
9/19 A kérdező kommentje:
Most a Skarlátbetűt olvasom. Klasszikusokat szoktam általában olvasni.
2013. jún. 26. 17:10
10/19 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakom!
2013. jún. 26. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!