Mihez kezdjek 30évesen?
Kneres v mit ami leköt de nehogy gyereket csinálj, az a legnagyobb hülyeség.
Valami csak érdekel sport, film, utazás... ?
Nekem az az életcélom h mimnél több filmet megnézzek, és videojátékot ki tudjak pörgetni :)
Egyszerű de nagyszerű.
"Előnytelen külsőm miatt" már is megvan a válasz, költs a külsődre zsét hidd el úgy rendbe lehet hozni még a csúnyákat is h simán mehetsz csajozni ha az kell.
Inkább pszichológus kéne neked is, mint a többi rengeteg önbizalomhiányos kandúrnak ezen az oldalon. Nagyon sokszor semmi baj nincs a külsővel, csak a rossz élmények miatt így állsz hozzá.
Arra viszont még mindig nem válaszoltál, hogy miért jöttél vissza ebbe a szomorú és szegény országba?
Jött a válság és a munkahelyem csődbe ment. Gondoltam itt az idelye változtatni a dolgokon. Ezért hazajöttem. A környezet ugyan változott ,de én... Én nem. Ugyan az van mint volt, mindeggy hogy hol él az ember. Ugyanazt az egyhangú unalmas életet élem. Felkelek dolgozom alszok nap nap után. Ezért is kérdeztem hogyan élnek a 30 évesek.
De akkor létszives válaszolyatok hogyan éltetek 30 évesen aki már elmulu.
Hogyan él aki most 30 éves.
És kit gondol hogyan fog élni 30 évesen az aki még fiatalabb.
Menj bulizni, ismerkedj, élvezd az életet!
Világ nyitva áll előtted nincs lakásra, hitelre gondod.
Akkor merj belevágni az ismeretlenbe és sok élményben lesz részed.
A külsőddel ha te elégedett vagy az a lényeg, ha nem akkor változtass ami szerinted nem jó!
Hihetetlen milyen sok dologban lelheted a kedved, csak nyitottnak kell lenni!
Barátaiddal járjatok össze (ha nincsenek akkor barátkozz)
Lehetőségek sora áll nyitva előtted csak vedd észre!
Lényeg hogy ne maradj otthon egyedül a lakásban mert csak depressziós leszel és elszigetelődsz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!