Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mihez kezdjek? (többi lent)

Mihez kezdjek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Én egy külsőre nem rossz, kicsit őrült, visszahúzódó 15 éves lány vagyok. Szeretem az embereket, és többnyire ők is szeretnek engem, de érteni, azt nem szokásuk. Rengeteg elméletem van a világról - kinek nincs?

Szívesen ismerkedek, de kicsit félénk vagyok. Ha viszont "bekerülök" egy társaságba, akkor nem tudom, mit mondjak nekik. A legtöbb témához nem tudok hozzászólni, az én érdeklődési köröm pedig nem igazán egezik az övékkel.

Mit tegyek? Hogyan lehetnék nyitottabb?

előre is köszi a válaszokért :)

ui.: bocs, picit hosszún lett :)

2013. okt. 5. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megpróbálsz nyitottabb lenni.
2013. okt. 5. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

"kicsit őrült"

- ezt hogy érted?

"az én érdeklődési köröm pedig nem igazán egezik az övékkel."

- Mi a te érdeklődési köröd? ^^

2013. okt. 5. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen ember vagyok. Szerintem kérdezz többet egy társaságban, még ha nem is érdekel annyira, de maradj nyitott, mert neked sem esik biztosan jól, ha kimaradsz a témákból. Legyél könnyedebb, amikor társaságba mész, magadban lehetsz ilyen de kicsit légy oldottabb ilyenkor.
2013. okt. 5. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:

kicsit őrült: érdekel az emberek testbeszéde és a viselkedésük, a robbanószerek, polgárpukkasztó és megrázó történelmi események, a halál (nem vagyok se gót, se valami hasonló)

azt hiszem ezzel meg is magyaráztam a másik kérdést is.

2013. okt. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!