Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mihez kezdjek 30évesen?

Mihez kezdjek 30évesen?

Figyelt kérdés
Betöltöttem a 30-at. Eddigi életem csak a fránya pénz körül (munka) forgott. 22 voltam mikor végeztem az iskolával rá 2 évre már németországban találtam magam. Itt töltöttem 6 évet. De ez az időszak csak a munkárol szólt. Végül is hazajöttem , de most nem találom a helyem. Egyedül vagyok és nem tudom ,hogyan merre tovább. Most ismét a munkába temetkezem. Szeretnék változni de nehéz. Pedig már csak élni kellene lakás kocsi megvan, hitel nincs. De azt nem tudom ,hogyan is kellene élnem. Csak sodródom az árral ,és telnek az évek. Mihez kezdjek? Mit csinálnak az emberek 30 évesen?
2013. okt. 13. 17:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
férfi vagy nő vagy?
2013. okt. 13. 17:20
 2/19 anonim ***** válasza:
31%
Minden adott mire vársz? csinálj gyereket
2013. okt. 13. 17:20
 3/19 anonim ***** válasza:
Miért jöttél haza? Ott nem voltak barátaid?
2013. okt. 13. 17:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Az emberek 30 éves már kezdik észrevenni a környezetüket. Jobb esetben rájönnek, hogy a pénznél van más ami sokkal lényegesebb egy emberi életben.Elkezdik szelektálni a környezetükben lévő embereket, és igyekeznek olyan emberré válni aki más emberek hasznára válik, és igyekszenek boldoggá tenni a környezetüket.Beleértve mindenkit akit csak ismernek.
2013. okt. 13. 17:22
 5/19 anonim ***** válasza:
Ez a mit csinálnak az emberek 30 évesen elég hülye kérdés. A válasz az rá hogy ki mit. Mindenki mást. Van aki családot alapít, van aki még javában teremti elő az anyagi körülményeket a családalapításra, van aki nem akar családot alapítani inkább élvezi az életet, van aki azon töri a fejét hogy törlessze a hiteleit stb stb stb
2013. okt. 13. 17:22
 6/19 anonim válasza:

Keress valami hobbit, akár mozgás akár más területen. Ott is tudsz ismerkedni, és esetleg megismerheted a párod.

A gyerek kérdés nem erőltetném. Nem unalomból kell gyereket vállalni.

Nő vagy férfi vagy?

2013. okt. 13. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy férfi vagy nő. ha férfi akkor ráér még ha nő akkor ha gyereket akar jobb ha keresgél apajelöltet mert nem lehet egyik pillanatról a másikra találni.
2013. okt. 13. 17:28
 8/19 anonim ***** válasza:

Ez lényeg h nő vagy férfi vagy-e!?

Mondjuk kezdetnek találj egy hobbit, kezdj el kondiba járni adfig sem, dolgozol ismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz, regisztrálj társkeresőre addig sem unatkozol és hátha akad valami a horogra! Kezdetnek ez jut eszembe! :) 21/N

2013. okt. 13. 17:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2013. okt. 13. 17:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt kapsz pár privit a pénzéhes ribiktől, nyugi.
2013. okt. 13. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!