Léteznek skizoid személyiségzavaros NŐK/LÁNYOK is és hogyan oszlik meg ezek aránya? Ők hogy oldják meg a szexuális kielégülést?
Mielőtt valaki félreértelmezné, semmi köze a skizofréniához: [link]
Én skizoid vagyok, ezért képtelen vagyok kialakítani szexuális kapcsolatot, mert azzal együtt jönne a kényszer, hogy meg akarnak ismerni. Emiatt az egész életem egy jól felépített maszk, amivel megfelelek a társadalmi elvárásoknak, csak azért, hogy pénzt keressek meg az alapvető tiszteletkörök meglegyenek.
Szabadidőmben a számítógép előtt ülök és ez az állapot tökéletes számomra. Akkor beszélek az emberekkel, amikor akarok, azokkal akikkel akarok és olyan témákról amikről akarok, mindezt éjjel-nappal és ünnepnapokon is.
Az egyetlen ami az egészet beárnyékolja, hogy vágyom már a szexre. De emberek között lenni utálok és mindig is utáltam és csak kényszerből tettem, ezért egy szórakozóhely az életidegenség netovábbja lenne számomra és fejletlen szociális képességeim miatt valószínűleg ott sem lennék képes összejönni senkivel kizárólag a szex céljából.
Barátaim sincsenek és nem is akarok, így még egyedül is kéne mennem, ami a tapasztalatlanságom és szociális alkalmatlanságom miatt tovább rontaná a helyzetet.
Máshol szándékosan nem ismerkedem és mindenféle emberi kommunikációt igyekszem a legrövidebbre fogni, hogy megőrizzem a privát szférám.
A prostituáltakon kívül, ami hosszútávon nagyon költséges lenne, létezik bármilyen más lehetőség? Lányok között nincsenek skizoidok, akik szintén nem akarnak barátkozni sem és ismerkedni sem de már ők sem bírnak a hormonjaikkal?
Mert ha léteznek, nekik is kényelmesebb lenne ha ugyanilyen nézetekkel rendelkező férfiakat találnának, mert nekik hiába könnyebb alkalmi kapcsolatot találni, veszélyesebb is, mert visszautasításkor megerőszakolhatják, megverhetik őket, vagy utána kereshetik őket, üldözhetik a szerelmükkel, ráadásul kompromittálhatják a privát zónájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!