Hogy találhatnám meg azt a fiút a 14 es villamosról?
Figyelt kérdés
2013.10.09.-én, szerda este 8 körül a Lehel tértől a Béke térig együtt utaztam egy fiúval akivel sokszor összenéztünk.
Nagyon szeretném őt megtalálni, mert nagyon szimpatikus volt.
Ha olvasod a soraimat, légyszives írd meg mi történt miután leszálltál.
;)
és máskor nyugodtan szólíts meg, mert értelemszerűen nagyon tetszettél, azért néztelek.
2013. okt. 12. 02:34
21/23 anonim válasza:
Egyelőre, ha semmi nyomát nem látod az a legtöbb amit ilyenkor tehetsz h ugyanabban az időpontban ugyanazon a napon mész ismét arra. Ha nem találkozol vele akkor többször is, de ha sokkal később se akkor már az idő elfedi a nyomait... ;DDD
22/23 anonim válasza:
Te voltál az a lány abban a pulcsiban és kék farmerben? És folyamatosan engemet néztél? Mert akkor szerintem én voltam az, csak nagyon zavarban voltam, hogy egy lány engemet sasolt.
23/23 A kérdező kommentje:
Aranyos próbálkozás
:-D
2013. okt. 12. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!