Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ma már lehetetlen tervnek...

Ma már lehetetlen tervnek minősül megismerni egy normális lányt, aki komolyan veszi a dolgokat?

Figyelt kérdés

Budapesten élek és azon tűnődöm, hogy van e rá egy aprócska esély is, hogy még ebben az életben megismerjek egy olyan lányt, aki őszinte, tudja viszonozni az érzéseket, nem feltétlen anyagias érdekek vezérlik. Komolyan érdekelne, mert eddig nem nagyon jártam szerencsével ilyen téren. Ha van ilyen, szeretném megkérni, hogy írjon vagy választ vagy üzit mert érdekelne.

23/f

2013. okt. 11. 11:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
75%

Szeretném némely előző válaszoló véleményét kikérni magamnak, mint nő, ugyanis mindig is monogám, érzelmekre alapuló kapcsolataim vannak, Budapesten élek, és milyen érdekes, nem ment át rajtam a fél város, pedig szép arcom és jó alakom van, csinosan is öltözöm. Talán nem a diszkókban kellene a részeg p_csákba beleesni és meglepődni, ha csalódás ér, hanem normális társaságot keresni és úgy ismerkedni. Ha van egy hobbid, ami összeköt más emberekkel, az már jó kiindulópont lehet. A budapesti éjszaka tele van (tisztelet a kivételnek) pénzsóvár, bugyiját 5 ft-ért ledobó lányokkal, de TI, fiúk, észre sem veszitek az egyébként normális lányokat, mert mi nem vagyunk rászorulva a pénzetekre, nem dobáljuk ki a fenekünket és a mellünket, ti meg férfiként nyilván azt veszitek észre, akinek mindene kint van...aztán nem értitek, miért lettetek kihasználva...

25/L

2014. ápr. 28. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 válaszoló: nem azt állította egyikük se hogy mindegyik ilyen, hanem hogy a 80% ilyen. És ez speciel így is van. És az a legszomorúbb, hogy eszük ágában sincs megváltozni, csak hisztiznek itt, rikácsolnak, hazugnak próbálnak beállítani minden, övékével ellenkező véleményt, lepontozgatnak, és kb. ennyivel ki is merült az érvkészletük. Az okokat meg egyik se hajlandó megvizsgálni, pedig ott van az a bizonyos kutya elásva.

Az itteni férfiak indítékai legalább valósak. És ők csupa olyan dolgot hoztak fel érvként, ami sajnos nagyon is helytálló. Nem jókedvükből ekézik a nőket, hanem mert a helyzet ennyire szar.

Ha olyan sok normális lány lenne, senki nem kényszerülne rá hogy jobb híján a cicimutogatós 5 forintért szobáramenős ribipótlékokkal kezdjen ki. Nyilván lesz ilyen lány is, olyan is, csak az arány a nem mindegy.

2015. jan. 30. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:

#2 válaszadó, az hogy áldozatot vállalok egy csajért, nem azt jelenti hogy taxisofőrje és nemzeti bankja vagyok. A csajok meg sajnos pont így értelmezik, ismered a mondást, minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Úgyhogy én maradok a szépeket mondanásnál és a dugásnál minden felelősség nélkül. Az a kevés normális lány aki SZVSZ csak szabályt erősítő kivétel okán létezik, már mind foglalt, és az eljövendő fél évszázadra be is telt a várólistájuk...

A drága hölgyek jórészének a testén kívül nincs más értéke.

2015. jún. 27. 03:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos ennyire lehetetlen.

Kérdező, a normális, értelmes lányok a legtöbb férfinak kellenek. Huszonéves korukra a legtöbb ilyen lány már gyűrűs menyasszony és hét lakat alatt őrzik.

Maradnak a senkinek nem kellő felszínes, anyagias nők, akikkel Dunát lehetne rekeszteni...de még óceánt is.

Az átlagpasas tehát választhat: vagy kényszeresen megfelel nekik, vagy MGTOW.

Ha engem kérdezel, inkább az utóbbi. SOKKAL jobban jársz, tényleg feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük.

2018. aug. 26. 01:54
 15/16 anonim válasza:

És a válásokra gondolva is irigykedtek? Hány százalék is?

Nemrég láttam egy törtető lányt, és párkapcsolatban van. Talán a párja is törtető, vagy pont az ellentéte? Mi leez az ő kapcsolatának a vége?

2019. ápr. 10. 21:26
 16/16 anonim válasza:

Én azt mondom, hogy igen. Olyan magasak lettek a női igények, hogy képtelenség megfelelni nekik. Legyen a pasas izmos, legyen sok pénze, legyen lakása, ez kell, az kell...ki a fene győzi ezt?

Az átlag pasas, aki odahaza lakik és nem keres a minimálbérnél többet, az meg lúzer. Hát szép.

Most ilyenekkel mi a fenének összejönni? Hogy legyen kivel veszekednem, aztán meg szakítanom?

Köszi, inkább maradok egyedül.

2019. szept. 22. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!