Hogyan jöhetnék össze vele?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, nemrég jött hozzánk, minél jobban megismerem, annál jobban megtetszett nekem. A baj az, hogy néhány osztálytársamnak is tetszik és ők sokkal rámenősebbek mint én. Ráadásul ők az osztály "vagányai", én pedig első tanuló vagyok, és nem vagyok túl népszerű az osztályban. Hogy jöhetnék mégis össze vele? 14F vagyok.2013. okt. 10. 18:01
1/4 anonim válasza:
Hivd el egy sütire, hogy szeretnél vele beszélni,előtte keress egy jó cukit (ne a legközelebbit, mert séta közben is tudtok csacsogni) mert a tanácsára van szükséged:) Erre minden lány ugrani szokott, és igy beelőzöd a többi srácot. Az idő gyorsan halad, ugy hogy ne sokat várj, mert lecsapják a kezedről az orrod előtt.
2/4 anonim válasza:
A vagány osztálytársaid rendszerint egoisták is, igy csak a rongyrázást gondolják menőnek. Te pedig óvatosan de biztosan magad felé fordítod a kislány figyelmét. Suli után a cukik nyitva vannak, és szólja tok előtte a szülőknek, hogy picit később értek haza-úgy 1 óra alatt végez ni is fogsz a nehezével:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de sajnos nincs is mikor elhívjam (szünetekben mindig a "vagány fiúkkal" vagy néha a barátnőivel beszélget, iskola után pedig kocsival megy haza mert messze lakik, tehát nem is tudok arra menni, amerre ő vagy ilyesmi). De ez még a kisebb gond. A nagyobb az, hogy nagyon félénk vagyok, nem tudom, hogy meg merném-e tenni.
2013. okt. 10. 18:22
4/4 anonim válasza:
Egy hős félre tudja hívni szíve hölgyét, ha annyira kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!