Hogyan jöhetnék így össze vele?
valahogy kezdeménnyezz vele beszélgetést,de úgy hogy ha nem sülne el jól a dolog akkor is legyen mire fogni:D
Én ezt egyszer úgy csinálltam h ráírtam a csajra,h "akkor fél4e ottvagyok értetek,időben készüljetek el"-erre a csaj visszaírt három kérdőjelet,erre jöttem én h jaj neharagudj bocsánat egy soral lejjebb kattintottam és figyeelmetlenségből írtam csak rád, DE ha már így történt(minő véletlen:)) ) mizu veled amúgy? Vagy valami ilyesmi.
Ha bejössz neki picit is, akkor innen má nem fog koppintani.
Szóval provokállj beszélgetést annak a látszatnak a keltésével,hogy a életlen generállta az egészet.Az enyém nyilvánvalóan gatyi, de ha kreatív vagy művészi szintre lehet emelni:D (megkérdezed h honnan ismeri a közös ismerősötöket,mióta,milyen a viszonyuk,egysze elmehetnétek valahová többen egy társasággal) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!