Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöhetnék össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze egy olyan sráccal, akinek jelenleg van barátnője?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, ha megcsalná velem. még csak ismerkedünk, de nagyon megtetszett.

Esetleg van valakinek hasonló története, aki úgy jött össze jelenlegi párjával, hogy az előzőt otthagyta érte?

2013. jún. 29. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy felejts el, ne legyél lotyó.
2013. jún. 29. 22:56
 2/10 -=Koldus=- ***** válasza:
És ha összejöttök ne adj isten, majd veled is ugyanez történik?
2013. jún. 29. 22:57
 3/10 anonim válasza:
Ne csináld, ha jót akarsz... Én így jöttem össze az egykori barátnőmmel és utána engem hagyott ott és megpróbált visszamenni a régi barátjához, akit miattam hagyott ott. Ez azóta is fáj még, mert tudom, hogy nem miattam történt. Szerintem felejtsd el. :/
2013. jún. 29. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne légy lotyó, felejtsd el!
2013. jún. 29. 23:03
 5/10 A kérdező kommentje:
nem akarok lotyó lenni...amíg együtt vannak nem akarok belemászni semmibe. de kb. sosem beszél róla, és úgy érzem érdeklődik irántam és ezért kérdezem, hogy ebből mi lehet.
2013. jún. 29. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Csak az a baj, hogy vannak és lesznek is ilyen lotyók.

Tetszik a srác? Képzeld mást szeret.

Én nagyon elítélem a magad fajtát. Miért jut ilyen az eszedbe?

2013. jún. 29. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Amikor a mostani barátommal elkezdtünk ismerkedni, neki volt barátnője. Aztán szakítottak. Nem miattam történt egyébként, de lehet, hogy nekik sem túl jó a kapcsolatuk, azért nézelődik a srác is másfelé.
2013. jún. 29. 23:11
 8/10 A kérdező kommentje:

nem csináltam semmit, de te már lotyózol..nyugodj már le, ez egy szimpla kérdés.

az utolsónak: én is valahogy úgy gondolom, hogy nem túl jó náluk a helyzet. szóval csak várni tudok, hogy mi lesz(?)

2013. jún. 29. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! :)

Szerintem azért lotyóznak, mert alapból úgy tetted fel a kérdést, hogy hogyan és mi módon szedhetnéd el a pasit. Én azonban azt mondom, ha látod a srácon a határozott érdeklődést az irányodba, akkor tuti van esély rá, hogy már nincs minden rendben köztük.

2013. jún. 29. 23:21
 10/10 A kérdező kommentje:
jah...lehet, köszi a választ :)
2013. jún. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!