Miért tartanak a férfiak a magabiztos nőktől?
Figyelt kérdés
Akinek nem inge.....
De tippeket írhattok meg kort is!
2013. okt. 10. 14:41
11/14 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem mindenkinek szüksége van társra! A nem magabiztosak is megoldják az életüket ha egyedül vannak!
Na de egyszer csak akad aki megbirkózik velem! :)
2013. okt. 11. 09:21
12/14 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy valaki megoldja-e az életét vagy nem. Hanem arról, hogy rajtad lehet hogy nem is látszik kívülről, hogy egyáltalán szükséged lenne valakire. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem ismerkednék meg randiznék! De olyan érzést keltenek,hogy félnek tőlem pedig volt,hogy visszafogtam magam! De akkor az nem én vagyok! És ez sem megoldás!
2013. okt. 11. 09:48
14/14 anonim válasza:
Miért ne ismerkednél? Azért ezt nem ránézésre lehet megállapítani, mint hogy milyen a szemed... Természetes hogy pár találkozó után ismerik fel ezt az oldalad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!