Miért tartanak a férfiak a magabiztos nőktől?
Akinek nem inge.....
De tippeket írhattok meg kort is!
Mert a magabiztos nők mellé hatalmas önbizalmú pasi kell.
Ha egy pillanatra is meginog már dobják mint papucsot..
Élvezettel törtem be őket. :)
Ez nagyképűen hangzik, vicceltem, csak.
De valóban volt több ilyen partnerem is, de amint közel kerültünk egymáshoz valahogy mégis másabbak lettek.
Szóval szerintem ez inkább valahol csak egy szerep, amolyan védekezés. Persze lehetnek kivételek is.
Nehéz egy olyan nővel együtt lenni, aki mindig "jobb" akar lenni és mindig az "akaratát" rád akarja erőltetni. Volt olyan barátnőm aki nagyon nagyon magabiztos volt, határozott és kemény, de azért ezeket a nőket is be lehet törni :) Ahogy egy magabiztos pasinak is vannak gyenge pontjai.
De ez egy kihívás, minden férfinak. Ezek a nők különlegesek, én kifejezetten szeretek ilyen nőkkel ismerkedni, mert jó vitapartnerek :)
Velem is nehéz :)
24/F
Bármilyen meglepő, ezek a nők a leggyengébbek. A magabiztos (látszat) jellemzően védekezés a nő részéről: ha nem lenne magabiztos, védetlennek érezné magát. Ezért épít falat maga köré a legtöbb ilyen, és ezért enged nagyon nehezen közel magához (érzelmileg) - főleg, ha volt már pár csalódása.
Persze lehet kivétel, de olyannal én még nem találkoztam, ahogy olyan nővel sem, aki tökéletesen megbékélt volna a külsejével (néhány öregasszonyt kivéve, akiknek már nem prioritás szépnek és kívánatosnak lenni).
Engem meg csak a tuskók találnak meg! Valamiben nem egyezik a véleményem az övékkel egyből inkább kihátrálnak!
Úgy vettem észe mintha félnének! :)
Téged kereslek, kedves kérdező, amennyiben magabiztos vagy és művelt. ;)
Egy magabiztos nő kihívás, akiért küzdeni kell. A többi tulajdonképpen nem az.
mert még a kis aranyosak is elsárkányosodnak egy idő után ha nem figyel oda az ember. egy magabiztos karakán nő pedig... fuh inkább egy szende, de kevésbé szép/okos a legjobb választás.
nah ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!