Kikosarazott, egy idő elteltével érdeklődik irántam? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég kikosarazott egy srác, elég rendesen elutasított. Korábban éreztem a szimpátiát, azért mertem kezdeményezni. A visszautasítás után pár héttel azt érzem, hogy akar valamit tőlem...mintha megbánta volna, hogy visszautasított. Van ilyen? Mit tehetnék? Viszonozzam az érdeklődést v. "kéressem" magam egy ideig?
L/23
2013. okt. 9. 21:52
1/6 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, van még elég szabad férfi.
2/6 ASOT válasza:
ha fárasztó és nincs kedved akkor ne csináld...ez még semmi nem volt...
3/6 anonim válasza:
Jézusom, nincs benned semmi tartás? Hagyd a francba, azért érdeklődik csak, mert nincs most jobb és tudja, h kônnyű préda lennél!
4/6 A kérdező kommentje:
Van bennem tartás, kedves utolsó. Ez azért nem ilyen egyszerű dolog...Egyébként van bennem tartás! Nehéz dolog ez, mert én többet érzek, mint kellene.
2013. okt. 9. 22:07
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a szóismétlésért..
2013. okt. 9. 22:07
6/6 BlackSword válasza:
Hiába érzel többet, akkor sem olyan bonyolult a dolog... Szóval akkor legyen benned több tartás!!! Mi vagy Te, nő vagy jojó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!