Az mennyire oké, hogy randizgatunk, és mégis más csaj iránt is érdeklődik?
Figyelt kérdés
Az érdeklődést úgy értem,hogy nyilvánosan flörtöl,"hajt rá". Pedig elég jól sikerült a randink (most volt a 2.),jól éreztük magunkat,úgy tűnt,hogy lesz folytatása a dolognak,rajta is azt láttam,hogy mintha kezdene érezni valamit irántam,és úgy is viselkedett.
19/L
2013. szept. 2. 23:30
4/7 anonim válasza:
két végén égeti a gyertyát. Azt a nőt választja, amelyiknél lesz esélye. Vagy előbb beadja a derekát. Vagy mindkettőt választja :)
5/7 anonim válasza:
teljesen oké. randizgattok, nem jártok még. majd ha már jártok nem adj isten, akkor nem lesz oké.
6/7 anonim válasza:
nem semmi, én meg mindent megteszek 1 nőért és le se szar... na jólvan fogtok ti még SZOPNI ha megunom és beindulok
7/7 anonim válasza:
Húha! Watch out, we got a badass over here!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!