Mi lehet az oka, ha egy fiú húzza halasztja a személyes találkozót?
19F-18L itt tanul ahol én lakok...idő lenne rá,2 hónapja beszélgetünk napi sok sok órát a facebookon jóban vagyunk meg minden én már mondtam hogy talizzunk meg ilyenek. Én vagyok a csaj,nem akarok rámenős lenni mert nem a stílusom tapadni de ez így kezd rossz lenni. Mindig húzza a dolgot hogy majd meg minden...de rákérdeztem hogy most mi is van,és érzem hogy akarja meg mondta is meg minden minden de mégsem. Ő nem lép semmit kb. Tudom hogy önbizalom hiányos./Azt hiszi hogy nem néz ki jól stb/Ez játszik közre ennyire? Egyébként bonyolult személyiségű érzelmi alalfabéta típus.
Vagy most mi van? Erre van valami megoldás?Vagy hagyjam?
Nem egy gátlásos srácról van szó..sőt..csak ilyen téren.Amúgy baromi jó személyisége van,ezért sajnálnám a dolgot.Nagyon ritka az ilyen nekem :/
Ha lehet ezért nem adnám fel könnyen. Csak ha menthetetlen.
Élőben gátlásos, én is ilyen vagyok, de én képes vagyok feloldódni szimpátia esetén és utána már nincs probléma, a másik típus aki akkor sem tud, adj neki egy esélyt, nem azért csinálja mert nem szeret! A magunkfajtának kell egy kis lökés (néha nem is kicsi)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!