Eltűntek a lányok a fővárosból?
Minden nap a belvárost megjárom, mert ott a sulim. 8ra megyek, és mivel olyan a tanfolyma, 11 környékén végzek.
Szomorúan látom hogy nincsenek ilyen 2-3 fős barátnő csapatok akikhez oda lehetne menni beszélgetni, pedig legutóbb egy haveromat a westendbe is elhívtam, és ott is mászkáltunk, de ott is inkább fiú bandák voltak, lányok alig. Pedig szivesen megismernék lányokat, beszélgetnék velük stb. Nagyon el vagyok keseredve, közben próbálok facebookon is meg ilyen helyeken ismerkedni, igen változó sikerrel. Van valami ötletetek hogyan tudnék ismerkedni jobban? Szórakozó helyekre is járok, de onnan meg nem sikerült egy kicsit tartósabb kapcsolatot kialakítani. :( 20/F
he?
Tele van velük b+
te vagy vak vagy vagy pedig nem tudom....
Első, szívemből szóltál. :'D
Ilyen idióta kérdéseket, komolyan....
Hát reggel láthatnál lányokat, vagyis legalább engem,de nyolc előtt mindenképp... :D Ja, és nem a Westendben szoktam lenni,hanem akkor már inkább Árkádban. Remélem segítettem ezzel a rendkívül hasznos információval...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!