Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, lányok! Mit gondoltok...

Fiúk, lányok! Mit gondoltok egy olyan lányról aki már 21 éves és soha nem volt még semmilyen kapcsolata fiúkkal?

Figyelt kérdés

Tizenévesen nagyon vágyott egy komoly kapcsolatra ő is

Az utcán suliban egy két srác mindig megtetszett neki de mivel csak a külsőt látta ezért ezek csak rajongàsok fellàngolások voltak. Sose merte megszòlìtani őket ahhoz túl félénk. Nàla az kell h a sràc menjen oda hozzá és h a lànynak is tetszen. 20 évesen figyelt fel rà először valaki mikor már kezdett beletörődni h a viselkedése miatt örökre egyedül marad. Sajnos azonban hibàzott mert visszautasította a fiút, mivel az elején még nem volz tisztàban az érzéseivel. Pedig a sràc hónapokig küzdött érte mert annyira szerette. Mire ràjött a làny h milyen is ez a sràc addigra màr ő tovàbblépett. Igazábòl lehet ìgy kellett ennek történnie mert a lànynak lehet nem is jött be igazán. De most fél h ezek utàn màr más nem fog felfihyelni rá aki neki is tetszik. Még soha nem érzett olyat h

meglát valakit és egyből beleszeret. Amikor pillangók repdesnek a hasàban. A làny egyébként ezek utàn újra bizalmatlan a srácok iránt és soha nem szokott tàrsasàgba jàrni. Egy két baràtnője van csak de ők most nagyon elfoglaltak.

2013. okt. 7. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy 1/E helyett 3/E-ben beszélsz. Kérdés: Miért? Meglehet azt tenni, hogy egy elképzelt egyént felhúzunk egy ilyen tulajdonsággal, de abból csak az jön le, hogy önfelvállalás jelét se mutatja.

A problémák megoldása nem a problémák áthárításáról szól, hanem ép azok megoldásáról. Előbb ehhez fel kell vállalni, hogy igen én ilyen vagyok, és hogy tudok ezen javítani? Mindjárt másabb.

Élet nem más mint "leckék/feladatok" sorozata. Ameddig nem oldasz meg 1 leckét újra és újra és újra megkapod, mindaddig míg meg nem oldod.

Meglátsz 1 fiút, megijedsz ha közeledni kell, majd elmúlik és megtetszik 1 másik fiú. Mindaddig így fog ez menni, míg a "házi feladatot" meg nem oldod. Megoldás nem más mint: megismerni a másikat. Ha ezt a leckét kipipálhatjuk, utána jön a következő lecke. És ez így megy végig a halálunkig. Folyamatos lecke sorozat az élettől.

A riadalom és a félelem, az csak 1 illúzió valami új jó dologtól.

Van egy másik a létra elv. Mindenkinek van 1 létrája, és ha megoldja a feladatait 1el feljebb jut. Mindenkinek a saját létrájával kell megbirkóznia.

- "Nekem a másik létre jobban tetszik" - Ezt hívják irigységnek. Nem más állapotát kell nézni, és vele foglalkozni hanem a sajáttal.

- "Hagyom ezt a létrát a gcibe." - Ezt hívják öngyilkosságnak.

Mindenkiben vannak érdekes és jó értékek. Ezek átadása, közvetítése mások számára érdekes és vonzó tud lenni, de ennek elzárása pont az ellentettje.

--------------

Amit tapasztaltál az irántad érdeklődő sráccal levázolom mi történt amit te sem értesz még szerintem:

Ő kezdett irántad érdeklődni, amitől megijedtél. Miért is? Idegen volt számodra. De akkor miért is folytatta? Mert kihívásnak érezte, hogy nem adod magad könnyen, és ez számára erős pozitívum volt. Mindenkinek az kel ami nehezen megszerezhető, így folytatta az "udvarlást" próbálkozott/küzdött.

Később, látta hogy nem jut egyről a kettőre, így feltette magában a kérdést: "Ér ez a lány nekem ennyit?" Szerintem nem nagyon engedted közelebb magadhoz, így a srác se kapott visszajelzést, így számára rosszul esett ez az egy irányú érdeklődés és felhagyott vele.

Számodra ez, hogy "foglalkoznak velem" tudat alatt jól esett, és később mikor már ez megszűnt igényed kialakult eziránt és rájöttél, amit már meg is említettél.

2013. okt. 7. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi is a lényeg? Elcseszted, ennyi. Majd legközelebb jobban fog sikerülni. Egyébként ez legalább egy jó tapasztalat volt számodra. :)
2013. okt. 7. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nekem is csak 21 évesen lett párkapcsolatom :-P

25/N

2013. okt. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!