Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek 20-on éves koráig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 20-on éves koráig nem volt egyáltalán semmilyen kapcsolata, annak már nem is lesz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nem tanult bele a komoly kapcsolattal járó dolgokba, nem tudja milyen megszokni a másikat és 1. helyre tenni az életében, stb...

Ti lányok, szóba álltok ilyen pasival?

2013. jún. 4. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne?

Csak tenni kell érte.

2013. jún. 4. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, egy ilyen ember már akár el is áshatja magát
2013. jún. 4. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
20 éves kor alatt nem is kell kapcsolat élni kell utánna már lesz sőt utánna fog beindulni a szerelmi élete az embernek mégjobbsn.
2013. jún. 4. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet később is kezdeni. 21 évesen csókolóztam először lánnyal, 23 évesen feküdtem le egyel, aztán jöttek sorba. Most ott tartok h már tudom kb ki lenne mellém való ill kivel érdemes foglalkozni.

F26

2013. jún. 4. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd csak kérdező, neked ez a homlokodra van írva amúgy?
2013. jún. 4. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs, de gondolom egy kapcsolathoz nem árt az őszinteség...
2013. jún. 4. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.Ha meg így van,akkor beszoptam.
2013. jún. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!