Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megmagyarázhatatlan félelem...

Megmagyarázhatatlan félelem egy lánytól. Nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Általában nem jelent gondot kapcsolatot teremteni lányokkal, akár idegeneket is leszólítok ha úgy alakul. Néhány napja találkoztam egy lánnyal (egy helyen dolgozunk) és folyton nézett, meg mosolygott rám. De amikor a szemébe néztem valami furcsa érzés fogott el, aztán másnap megint bámult, és akkor már kellemetlen volt...ma pedig már olyan szinten rossz volt a közelében lenni hogy nem bírtam vele egy helyiségben tartózkodni...pánikszerű félelem fogott el, meg nehezen kaptam levegőt...mint valami fóbiás :D ilyen még nem volt...mi lehet az oka?

De nem akarok tőle semmit, mert van párom, tehát semmi tétje a dolognak. Egy ismerősöm szerint azért lehet mert tudat alatt attól félek hogy vonzódni fogok hozzá.

2013. okt. 5. 02:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Most elmesélek egy történetet, amit eddig hiába meséltem bárkinek, sosem hitték el.

Egyszer, évekkel ezelőtt, még úgy 12 éves korom körül egyik este családosan sétáltunk az egyik utcán a városban. Meglepően sok ember mászkált kint, rengeteg hely nyitva volt. Úgy döntöttünk, hogy beülünk az egyik cukrászdába és rendelünk pár sütit.

Viszont mikor a rendelésünket felvevő nő az asztalhoz lépett, akkor nagyon elcsodálkoztam: Ahogy mélyen a szemembe nézett és pislogott, feltűnt, hogy a szemhéja alulról indul ki és az egész szemét beéri pislogás közben. Felül nem volt szemhéja egyáltalán, csak alul. Vagy 2-3at is pislogott, közben pedig végig engem bámult.

Mai napig nem értem, de ott megijedtem tőle nagyon :O

Amúgy ez tényleg igaz! :S

2013. okt. 5. 02:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Én hiszek az ilyen dolgokban, és ha ilyet látnék, akkor érthető lenne az ijedtség... de akiről én írtam teljesen normális, nem extrém, nincs semmilyen testi mutációja...ezért nem értem...

Egyébként a családodnak nem tűnt fel a nő szemhéja?

2013. okt. 5. 02:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ma az egyetemen az egyik órára egy mesterképzésen levő csaj jött be helyettesíteni és fogalmam sincs miért de egész órána rohadt nyomasztó érzésem volt. Egész órán csak ültem bámultam magam elé és szorongtam, talán még féltem is tőle. Nem idegesített, nem is emelte fel a hangját igazából okot sem adott rá, de komolyan amikor kijöttem a teremből kellett úgy 3-4 óra, hogy teljesen rendbe rázódjak.

Nem tudom,hogy mennyiben van köze a kérdésedhez de kicsit megkönnyebbültem, hogy leírtam :D

2013. okt. 5. 02:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Kötelékfóbia, intimitásfóbia. Lehet, hogy van olyan kedvesed, akinek a közelségétől nem vagy fóbiás, ha felszínesebb a kapcsolatotok, mint amilyen lenne evvel a lánnyal.... ettől még ez lehet kapcsolatfóbia. Hasonló a klausztrofóbiához.

Szóval egyetértek az ismerősöddel.

2013. okt. 5. 03:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy energiavámpír!!!
2013. okt. 5. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:
5: 20-ból 19 ember energiavámpír.:)
2013. okt. 5. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!