Nem nagyon ismerkednek velem srácok, rossz kisugárzásom lehet, vagy mi a gond?
nem tudom nekem pont ugyan ez van pedig azt mondják a lány ismerőseim helyes, cuki, vagyok meg a testem sem szarul néz ki kisportol és így sem találok senkit
17/F
átlagos vagy. És nem is kezdeményezel?
Nekem mindig úgy jött össze a dolog, hogy megismertem, barátkoztunk, megszerettük egymást és boldog párkapcsolat.
Még mikor autóbalesetem volt, akkor is ez volt a felépített menet. A másik autó sofőrjéhez bejártam a kórházba, mindig vittem neki sütit vagy valami apróságot. Nem az ő hibája volt, hogy így alakult és annyira emésztette magát. Mire kijött a kórházból, már jártunk.
Ha tetszik egy srác, akkor menj oda hozzá. Nem kell mindjárt randira hívni de valami ürüggyel, szólítsd meg. Aztán beszélgessetek, csacsogjál neki. Aztán legközelebb mosolyog rá, ha meglátod, mintha régi ismerős lenne... és alakulni fog ez.
Ilyen a kisugárzásod. Ez olyan mint a tévéknél, valamelyik sötétebb valamelyik világosabb.
Üdv Upc munkatárs voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!